Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ziua Internațională a Costumului

0

Sâmbătă, 13 octombrie 2018, a avut loc Ziua Internațională a Costumului, motiv pentru care au celebrat la magazinul Boggi Milano din mall Băneasa Shopping City peste 30 de gentlemeni. Aceștia au descoperit colecția Boggi Milano toamnă/iarnă 2018-19, inspirată din stilul de zi cu zi al unui bărbat contemporan, sofisticat, care își dorește să aibă o înfățișare relaxată, dar în același timp potrivită pentru provocările unui business man.

Ziua Internațională a Costumului a apărut datorită unei expresii des folosită de personajul Barney Stinson interpretat de Neil Patrick Harris în serialul “How I meet your mother”. Fanii s-au folosit de expresia lui Barney: “Suit Up” și au creat Ziua Internațională a Costumului.

O zi în care bărbații din toată lumea poartă costum, fie că merg la facultate, la muncă sau la un eveniment. De ce să porți costum? Pentru că înglobează esența masculinității. Pentru că femeile poartă rochie, iar bărbații poartă costum. Pentru că ești un bărbat puternic, ce nu poartă numai chinos și tricou.

#InternationalSuitUpDay #BoggiMilano

Pentru mai multe fotografii: https://www.facebook.com/pg/Sava-Ionut-1967230326928874/photos/?tab=album&album_id=2124643837854188&__tn__=-U-R

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.