Ziua Europeană a Limbilor, Sâmbătă, 29 septembrie 2012 la Institutul Cervantes Bucuresti

0

Ziua Europeană a Limbilor adună anual, pe 26 septembrie, milioane de oameni în 45 de ţări, scrie icr.ro

Inițiat în 2001, proiectul își propune cultivarea diversității culturale şi lingvistice în Europa, precum și încurajarea învăţării limbilor străine de către toţi cetățenii europeni. Dincolo de aceste obiective, celebrarea limbilor europene reprezintă şi o ocazie de a petrece. Se organizează sute de evenimente în toată Europa: spectacole, animaţii pentru copii, jocuri muzicale, cursuri de limbi străine, emisiuni de radio şi televiziune, conferinţe.

Sâmbătă, 29 septembrie 2012, la noul sediul al Institutului Cervantes (Bd. Elisabeta nr.38, București) va avea loc o nouă ediție a Zilei Europene a Limbilor, eveniment organizat de Institutul Cultural Român, Institutul Italian de Cultură „Vito Grasso“, British Council, Institutul Polonez, Institutul Goethe, Institutul Cervantes, Institutul Francez, Delegaţia Wallonie-Bruxelles și Centrul Cultural al Republicii Ungare-Institutul Balassi. Sunt programate lecţii deschise în mai multe limbi, diverse spectacole, cursuri de gastronomie, dansuri, jocuri interactive, karaoke etc. Sursa: icr.roam aflat via www.facebook.com/NoapteaLiteraturiiEuropene

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează