Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ziua Culturii Naționale @ Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”

0

Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” organizează, pe 15 ianuarie 2019, de Ziua Culturii Naționale, un concert de muzică clasică prin care sunt marcați cei 169 de ani de la nașterea Poetului Național Mihai Eminescu.

La eveniment vor participa soprana Amalia Lazarciuc din cadrul MuseArt Academy, pianista Marta Claudia Tudor și Corul Canticum, condus de dirijorul Răzvan Rădos.

Evenimentul va avea loc în sala Victor Ion Popa din Șos. Kiseleff nr. 30, începând cu orele 18:00. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.