Ziua Copilului la Muzeul Fotbalului – intrare liberă pentru copii de 1 iunie și distracție în aer  liber pentru pasionații de fotbal și mișcare 

0

Muzeul Fotbalului dă start distracției de 1 iunie și îi invită pe cei mici la o rundă de joacă și mișcare.  Copiii sub 14 ani vor avea intrare gratuită de Ziua Copilului și vor trăi o experiență unică, printre exponate, colecții și instalații din lumea fotbalului.

Suntem fericiți ori de câte ori aducem un zâmbet pe chipul copiilor care sunt extrem de încântați să  descopere fotbalul în toate formele lui. Anul trecut, peste 4000 de părinți și copii s-au distrat alături de  noi de 1 iunie, așa că vrem să continuăm tradiția zâmbetelor de Ziua Copilului și îi invităm pe toți la o  rundă de distracție și mișcare”, spune Răzvan Stoian, Director Executiv Muzeul Fotbalului.

Tricourile marilor jucători, baloanele Cupelor Mondiale și camere interactive îi așteaptă pe copiii care  vor să își petreacă Ziua Copilului la Muzeul Fotbalului din București. 

Hagi, Popescu, Maradona sau Ronaldo sunt atracțiile principale când vine vorba despre colecțiile expuse  la Muzeul Fotbalului, iar camerele experențiale și interactive îi fac pe micii vizitatori să piardă noțiunea  timpului și să își petreacă întreaga zi „pe teren”. 

Experience Room îi umple de emoție pe toți părinții care vor să insufle celor mici pasiunea pentru  

fotbal, iar Interactive Room este terenul de joacă pentru copiii. Aici, șutatul la poartă sau comentarea  unui meci devin realitate pentru cei mici care intră, pentru o zi, în pielea personajelor din lumea celui  mai iubit sport. 

Cadoul perfect de 1 iunie – intrare liberă pentru copiii cu vârste de până la 14 ani

Părinții care vor să ofere o experiență unică celor mici de Ziua Copilului sunt invitați să își rezerve locul  pentru un tur la Muzeul Fotbalului.  

Un adult care achiziționează bilet întreg poate intra însoțit de doi copii cu vârste de până la 14 ani, care  beneficiază de intrare liberă. 

Sport și mișcare în aer liber

Muzeul Fotbalului va fi prezent pe 1 iunie atât în Parcul AI. Cuza din București cât și la Senatul României,  unde va aduce fotbalul în aer liber. Foosball, subsoccer, șut la poartă și multă, multă distracție.  

Pentru o zi, aceste două locații devin terenuril de fotbal, iar copiii au ocazia să-și demonstreze abilitățile  de atacant sau portar și să petreacă Ziua Copilului într-un mod unic. 

Detalii despre evenimentul de 1 iunie pot fi regăsite pe site-ul: https://footballmuseum.ro/ .

DESPRE MUZEUL FOTBALULUI DIN BUCUREȘTI // FOOTBALL MUSEUM BUCHAREST

Muzeul Fotbalului este primul și singurul muzeu din Europa de Est dedicat fotbalului, 100% privat, care oferă vizitatorilor o experiență la cele mai înalte standarde: de la tricourile de colecție ale lui Maradona, Ronaldo și Hagi, exponate legate de Real Madrid și Barcelona, până la repere din istoria celor mai faimoase cluburi românești, Steaua, Dinamo ori Universitatea Craiova. 

Certificat de Ministerul Culturii, singurul și primul muzeu dedicat fotbalului din România înseamnă două clădiri pe o suprafață de 1.500 mp, unite printr-un atrium, 5 etaje de experiențe interactive și obiecte de colecție, cel mai frumos restaurant de vizionare a meciurilor cu prietenii, fan shop și o cafenea de specialitate. Toate acestea în Centrul Vechi al Bucureștiului, pe Gabroveni 24, la câțiva pași distanță de Magazinul București, Lupoaica sau Metrou Unirii. 

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul oficial al muzeului, www.footballmuseum.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.