“Ziua Cartierului în Parcul Istru”, 20 iulie 2014

0

page0001 

Grupul de Inițiativă Callatis – Drumul Taberei organizează în data de 20 iulie 2014, începând cu ora 17:00, “Ziua Cartierului în Parcul Istru” în sectorul 6. Cu acest prilej, grupul de inițiativă își propune să sărbătorească împreună cu comunitatea cele două premii obținute anul acesta la Gala Societății Civile. Totodată, cetățenii vor organiza o consultare publică cu vecinii de cartier pentru a afla care sunt problemele comune care necesită o rezolvare imediată din partea autorităților publice locale.

Evenimentul va cuprinde momente adresate atât adulților cât și copiilor în paralel: discuții despre problemele din cartier, momentul “De vorbă cu autoritățile publice locale”, jocuri, muzică, ateliere pentru copii.

Membrii grupului de inițiativă i-au invitat la acest eveniment și pe: directorul general al Administrației Domeniul Public și Dezvoltare Urbană Sector 6, București, Adrian Vigheciu, comandantul Secției 25 de poliție, Nicolae Jucălea, viceprimarul Gabriel Petrea, primarul Rareș Mănescu, precum și consilieri locali ai sectorului 6.

Activitatea grupului de inițiativă Callatis – Drumul Taberei a fost răsplătită și anul acesta cu 2 premii la Gala Societății Civile – Premiul I la secțiunea “Comportament civic și participare publică” și Premiul III la secțiunea “Proiecte și campanii de voluntariat”.

         Grupul de inițiativă Callatis – Drumul Taberei a reușit, prin implicarea comunității locale, să determine autoritățile publice să rezolve mai multe probleme din cartier: asfaltarea unei alei pietonale dintre două școli, refacerea unui parc dintre blocuri, reamenajarea zonei adiacente unei școli în scopul siguranței traficului pietonal și rutier.

Detalii de contact: Grupul de Inițiativă Callatis – Drumul Taberei

Blog: http://callatis-drumultaberii.blogspot.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/Callatis.DrumulTaberei

Email: callatis.drtaberei@gmail.com

“Ziua cartierului” este organizată în cadrul proiectului „Lideri pentru comunitate” derulat de Centrul de Resurse pentru participare publică – CeRe și finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a granturilor SEE 2009 – 2014. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi  norvegiene accesaţi  www.eeagrants.org

Despre autor

avatar

Centrul de Resurse pentru participare publică – CeRe este o organizație neguvernamentală a cărei misiune este de a acționa pentru ca deciziile publice să raspundă nevoilor și dorințelor actorilor sociali.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.