Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ziua buna si copilarie cu veselie! Spectacol pentru copii

0

Ziua buna si copilarie cu veselie!

Nici in saptamana 21-26 aprilie nu ne vom plictisi.

Sambata aceasta, 25 aprilie ora 11:30 Daruiesc.ro si Kaigo Room va invitam la un alt spectacol unde vom invata impreuna cu copiii despre cum am putea sa ne comportam atunci cand suntem furiosi, cum putem sa fim mai fericiti si cum sa ne imprietenim mai usor cu cei din jur, totul cu ajutorul emotiilor noastre.

unnamed

Spectacolul este recomandat copiilor de la 3 ani in sus.
Partenerii nostri la acest eveniment sunt Kaigo Room, Styling şi joacă într-un singur loc magic, dedicat copiilor.

Adresa Sos. Niculae Titulescu, nr. 81-87, la doar 5 minute de la Piata Victoriei.

Tarif de participare pentru copii 45 de lei.

Va asteptam, cu drag. Sambata, 25 aprilie ora 11:30.

Pana atunci ne propunem sa nu uitam de emotiile noastre si ale celorlalti. Poate ca emotiile sunt adevarata cale spre fericire.

„Emoţia este un fir aurit care ne leagă de sensul ascuns al fiinţei şi existenţei noastre. Emoţia e ca un sesam, ca o cheie care ne deschide drumul către ascunzişurile sensibilităţii noastre, către bogăţia unei ascultări nebănuite. Emoţia ne face să descoperim ceea ce nici noi nu ştiam că ştim, ne face să pătrundem în inimaginabil. – Jacques Salome

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.