Ziua Bicicletei in Bucuresti

2

Ziua Bicicletei (in fiecare vineri de la ora 18 in fata Teatrului National)

Via Cyberculture.ro si Ciclismamatori.ro

zb190Ziua bicicletei este o tura usoara in care se merge in coloana cate unul pe prima banda (langa bordura), respectand regulile de circulatie si restul participantilor la trafic. Se deosebeste clar de turele organizate, antrenamente sau concursuri si se defineste ca o deplasare cu viteza redusa (max 15km/h), la care pot participa chiar si copiii insotiti de parinti/rude, nu necesita antrenament specific. Deplasarea se va face preponderent pe carosabil si doar in cazurile in care aceasta nu este posibila se apeleaza la trotuare.

Traseul este stabilit la fiecare întîlnire, dar nu va depăşi o rază de 10 km în jurul Intercontinentalului. Prima ediţie, cea din 18 septembrie, îşi propune un traseu de tipul Universitate – Operă – Unirea – Universitate, iar plecarea va fi la 18.20.

„Ne vedem deci in fiecare vineri la ora 18 19 (LATER EDIT) pe trotuarul din fata Teatrului National (Intercontinental) pentru stabilirea traseului!” mai spun cei de la ciclismamatori.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

2 comentarii

Comentează