Ziua berii noastre artizanale

0

Pentru ca ne plac produsele romanesti si mai nou ne putem bucura de bere artizanala produsa in Romania,va invitam in acest weekend la un prim eveniment din seria Zilelor dedicate berii artizanale romanesti.

Ca invitat saptamana aceasta, il avem pe Arnaud, unul dintre cei 3 creatori ai berii Sikaru, produsa in Bucuresti, care ne va povesti cum s-a nascut berea SIKARU, o bere cu personalitate.

ziuaberiinoastre
Sikaru este o bere fabricata de oameni pasionati si dedicati produsului nu profitului, care vor sa tina seama de parerea clientilor, care vor sa comunice si sa aiba contact cu acestia, care vor sa experimenteze si sa propuna noi sortimente de bere.

In cadrul acestui eveniment veti putea degusta cele 4 sortimente SIKARU : Golden Ale, Wit, Ipa, Stout si veti putea afla care sunt secretele care stau in spatele acestei beri chiar de la sursa.

Pentru primii sositi vom avea bere din partea casei si pe parcursul evenimentului berea Sikaru va avea pret promotional.

Data: 22 august
Ora: 18:00
Intrarea Libera.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează