Ziua berii noastre artizanale

0

Pentru ca ne plac produsele romanesti si mai nou ne putem bucura de bere artizanala produsa in Romania,va invitam in acest weekend la un prim eveniment din seria Zilelor dedicate berii artizanale romanesti.

Ca invitat saptamana aceasta, il avem pe Arnaud, unul dintre cei 3 creatori ai berii Sikaru, produsa in Bucuresti, care ne va povesti cum s-a nascut berea SIKARU, o bere cu personalitate.

ziuaberiinoastre
Sikaru este o bere fabricata de oameni pasionati si dedicati produsului nu profitului, care vor sa tina seama de parerea clientilor, care vor sa comunice si sa aiba contact cu acestia, care vor sa experimenteze si sa propuna noi sortimente de bere.

In cadrul acestui eveniment veti putea degusta cele 4 sortimente SIKARU : Golden Ale, Wit, Ipa, Stout si veti putea afla care sunt secretele care stau in spatele acestei beri chiar de la sursa.

Pentru primii sositi vom avea bere din partea casei si pe parcursul evenimentului berea Sikaru va avea pret promotional.

Data: 22 august
Ora: 18:00
Intrarea Libera.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.