Zilele Prieteniei in Romania

0

Schimbul Cultural International „Zilele Prieteniei in Romania” se desfasoara intre 04-07 aprilie 2014 si este prima editie a unui eveniment ce isi propune sa aduca in Bucuresti dansurile, cultura si traditiile mai multor tari.

Zilele Prieteniei in Romania4
In editia de anul acesta vor participa 9 ansambluri folclorice: Ansamblul Folcloric Doinita de la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti, Ansamblul Artistic Cununa Carpatilor al Centrului National de Arta Tinerimea Romana din Bucuresti, Ansamblul Folcloric Sveti Sava din Belgrad- Serbia, Ansamblul Stojan Novakovic din Blace-Serbia, Ansamblul Gruza din Serbia, Ansamblul Vangeloff din Sofia – Bulgaria, Ansamblul Ludi Mladi din Bulgaria, Grupul de dans Sofistik-Jivo din Sofia – Bulgaria, si Grupul Folcloric Kasarji din Slovenia. 

Programul evenimentului:
4 aprilie 2014:
– 18:00-20:00 – atelier de dansuri traditionale la CCSB

5 aprilie 2014:
– 16:00 – parada costumelor populare
– 18:00 – 21:00 – Spectacolul de Gala in Sala Mare a CCSB

Evenimentul este organizat de: Asociatia Doinita Dance Studio, in colaborare cu Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti, Cultural&Art Association Sveti Sava din Belgrad-Serbia si Vangeloff Association din Sofia-Bulgaria.
Parteneri media:  Radio Romania Bucuresti FM, PORT.ro, 24-FUN, IQool, Teen Press, Ed4Lead.
Intrarea este libera!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.