Zilele Prieteniei in Romania

0

Schimbul Cultural International „Zilele Prieteniei in Romania” se desfasoara intre 04-07 aprilie 2014 si este prima editie a unui eveniment ce isi propune sa aduca in Bucuresti dansurile, cultura si traditiile mai multor tari.

Zilele Prieteniei in Romania4
In editia de anul acesta vor participa 9 ansambluri folclorice: Ansamblul Folcloric Doinita de la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti, Ansamblul Artistic Cununa Carpatilor al Centrului National de Arta Tinerimea Romana din Bucuresti, Ansamblul Folcloric Sveti Sava din Belgrad- Serbia, Ansamblul Stojan Novakovic din Blace-Serbia, Ansamblul Gruza din Serbia, Ansamblul Vangeloff din Sofia – Bulgaria, Ansamblul Ludi Mladi din Bulgaria, Grupul de dans Sofistik-Jivo din Sofia – Bulgaria, si Grupul Folcloric Kasarji din Slovenia. 

Programul evenimentului:
4 aprilie 2014:
– 18:00-20:00 – atelier de dansuri traditionale la CCSB

5 aprilie 2014:
– 16:00 – parada costumelor populare
– 18:00 – 21:00 – Spectacolul de Gala in Sala Mare a CCSB

Evenimentul este organizat de: Asociatia Doinita Dance Studio, in colaborare cu Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti, Cultural&Art Association Sveti Sava din Belgrad-Serbia si Vangeloff Association din Sofia-Bulgaria.
Parteneri media:  Radio Romania Bucuresti FM, PORT.ro, 24-FUN, IQool, Teen Press, Ed4Lead.
Intrarea este libera!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează