Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Zilele Filmului LUX la București: 16-17 noiembrie 2012, Cinema Studio

0

 Biroul de Informare al Parlamentului European în România organizează în zilele de 16 și 17 noiembrie 2012, la Cinema Studio, Zilele filmului LUX. În cadrul acestui eveniment vor fi vizionate cele trei filme finaliste în cursa pentru Premiul LUX al  Parlamentului European, “Io Sono Li” (Shun Li și poetul), “Csak a Szel” (Numai vântul) și “Tabu”.

Cele trei filme vor putea fi vizionate la Cinema Studio din București, potrivit următorului program:

Vineri, 16 noiembrie 2012:

17:30 – 19:10 “Io Sono Li” (Shun Li și poetul ) – Italia – Franța. 2011. 100 min

19:30 – 21:01 “Csak a Szel” (Numai vântul) – Ungaria, Germania, Franța. 2012. 91 min

Sâmbătă, 17 noiembrie 2012:

18:00 – 19:50 “Tabu”Portugalia. 2012. 110 min

20:00 – Dezbatere privind temele aduse în atenția publicului de filmul “Tabu”, cu participarea criticului Irina Margareta Nistor și a jurnalistului Cristian Tudor Popescu.

Biletele se pot procura de la casa de bilete a cinematografului.

Proiectate în toate cele 27 de state membre ale Uniunii Europene în cadrul evenimentului „Zilele Filmului LUX”, în perioada 15 octombrie – 20 noiembrie, filmele finaliste sunt subtitrate, cu finanțare europeană, în cele 23 de limbi oficiale ale Uniunii Europene.

Premiul LUX va fi acordat într-o ceremonie oficială pe 21 noiembrie 2012, în plenul Parlamentului European de la Strasbourg, în prezenţa realizatorilor filmelor.

Inițiat în anul 2007, Premiul LUX al Parlamentului European urmărește, pe de o parte, să stimuleze dezbaterile pe tema valorilor europene şi a problemelor sociale actuale și, pe de altă parte, să faciliteze circulația filmelor europene cu scopul de a îmbogăți patrimoniul cinematografic și cultural al Europei.

www.europarl.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.