Zilele Filmului Austriac incep azi la cinema Studio in Bucuresti

0

Filmul Austriac cucereste Capitala timp de cateva zile. 4 dintre cele mai de succes producții austriece vor rula în premieră, între 19 și 22 septembrie 2011 de la orele 18:00 si 20:00 la Cinema Studio.

Sursa: contul de Facebook al evenimentului.

Luni, 19 septembrie
18:00 Suzie Washington / Suzie Washington
20:00 Revanche / Revanche 

Marți, 20 septembrie
18:00 Nordrand / Nordrand
20:00 The Counterfeiters / Falsificatorii

Miercuri, 21 septembrie
18:00 Nordrand / Nordrand
20:00 Revanche / Revanche

Joi, 22 septembrie
18:00 The Counterfeiters / Falsificatorii
20:00 Suzie Washington / Suzie Washington

PROGRAMUL COMPLET aici .
BILETE :

 

*Atât biletele cu prețul de 10 RON, precum și abonamentele pentru patru filme, la prețul de 28 RON pot fi cumpărate de la casa de bilete a cinematografului Studio.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează