Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Zilele culturii ruse”, ediţia a 2-a, Bucureşti, noiembrie-decembrie 2012

0

Ambasada Federaţiei Rusela Bucureşti în colaborare cu Primăria Generală a Municipiului Bucureşti, Agenţia Federală de media şi comunicărilor de masă, Biblioteca Metropolitana Bucureşti,  Uniunea cineaştilor din România, Academia de Studii Economice şi Centrul  cultural rus „Russkiy mir”, Asociaţia „Art viva”,  Fundaţia „Charta”, Asociaţia Сulturală „Orante”, cu suportul financiar al organizaţiilor grupului Lukoil în România organizează „Zilele culturii ruse”, ediţia a 2-a, care se va desfăşura în Bucureşti în noiembrie-decembrie 2012.

În cadrul manifestărilor mentionam:

Deschiderea oficială a Zilelor culturii ruse în România „Din Rusia, cu sufletul deschis” va avea loc marti 20 noiembrie, ora18.00 la Sala de expoziţii ASE.  Cu aceasta ocazie  va fi vernisata expoziţia de pictura „Calatorii”, organizată de centrul de arta rusesc „Heart of art”, Moscova (Expoziţia este cu vânzarea). La eveniment vor fi prezenti reprezentanţi ai intelectualilor din Federaţia Rusă. Evenimentul va fi urmat de o recepţie.

Centrul de arta „Heart of art” – este o organizaţia non-guvernamentală care sprijină şi promovează arta contemporană de tineret. Centrul colaborează cu instituţii  de învăţământ superior din domeniul artei, cu alte instituţii de artă şi cu proiectul Edutainment (educaţia+distracţie). Scopul centrului consta in gasirea mesajului de transmitere a artei de la pictor catre privitor.

– 21-25 noiembrie – participarea Rusieila Târgulinternaţional “Gaudeamus” 2012. Evenimentul este organizat de Agenţia Federală de media şi comunicări de masă din Federaţia Rusă. Expoziţia de carte “Cărţile Rusiei” va reprezenta tendinţele contemporane ale pietii rusesti de carte. Scopul principal al expoziţiei este de a face cunoscuta literatura rusa contemporana. În cadrul expoziţiei vor fi prezentate cărţi de proza şi poezie clasică şi contemporană, cărţi educative, de ştiinţa-populară, albume de arta. De asemenea publicul va avea posibilitatea de a întâlni scriitorii şi intelectuali ruşi, vor fi organizate mese rotunde şi dezbateri pe diferite domenii. Expoziţia Rusiei ofera posibilitatea unei viziuni noi asupra literaturii si culturii rusesti contemporane.

–         26-29 noiembrie 2012, Cinema Studio – „Zilele filmului rusesc la Bucuresti”. Deschiderea va avea loc pe 26 noiembrie 2012, ora 19.00 cu proiectia  celui mai recent film regizat de Karen Şahnazarov „Tigrul alb”. Programul mai cuprinde următoarele titluri

„Armistiţiu”,  (regia, Svetlana Proskurina)

„Scurte povestiri miraculoase” , (regia , Mikhail Segal)

„Ispăşire” ,  (regia, Alexandr Proşkin)

„Doctorul” ,  (regia,  Vladimir Pankov)

–         4-7 decembrie 2012, sala Eforie si sala  Horia Bernea a Muzeului Taranului Roman: Zilele A.Tarkovski. 80 de ani de la naştere: vizionarea filmelor (Patimele după Andrei – varianta originara a filmului „Andrei Rublov” şi a filmului „Solaris”), 2 documentare – „Magnetismul memoriei”, „Culegatorul de vise” de Evgheni Borzov, lansare de carte, mese rotunde. Invitaţi speciali: Marina Tarkovskaya, Andrei Gordon, Dmitry Salinskiy.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.