Zilele Bucurestiului / 10 – 20 septembrie 2010

0

Bucureştiul sărbătoreşte şi în acest an! 551 de ani de la prima atestare documentară a oraşului!

Primăria Municipiului Bucureşti organizează prin ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale şi alte instituţii din subordine, în perioada 10 – 20 septembrie, un eveniment cultural dedicat aniversării a 551 de ani de la prima atestare documentară a oraşului Bucureşti – Zilele Bucureştiului 2010.

Locurile în care se vor organiza diverse activităţi culturale sunt: Piaţa Constituţiei, Piaţa George Enescu, Piaţa Universităţii – fântâna Universităţii de Arhitectură şi Pasajul Universităţii, Piaţa Roma (Lupoaică), Piaţa Verona, Centrul Istoric, Bulevadrul Unirii vor îmbrăca straiele de sărbătoare pentru aniversarea oraşului.

Potrivit iconcert.ro, duminică, 19 septembrie 2010, ora 21:00, în Piaţa George Enescu în cadrul “Zilele Bucureştiului 2010” va avea loc concertul “Aniversare pe multe voci” susţinut de trupa Neri Per Caso. Intrarea este libera.

PS: Sperăm ca măcar o parte din aceste locuri din oraş să fie în straie de sărbătoare, dar fără prea multe şantiere deschise…

Mai multe informaţii despre eveniment în curand pe arcub.ro

foto Florin Ghinda, 2010

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează