Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Zilele Atelierelor Deschise de Arte Textile

0

Al doilea weekend de spații de creație deschise publicului, 22 și 23 septembrie, 2018!

Artiștii cu specializarea textile vă așteaptă și în acest weekend la adresele atelierelor lor, sâmbătă și duminică, 22 și 23 septembrie 2018, în intervalul orar 12:00–20:00. Aceasta este ultima ocazie din acest an pentru a primi explicații și pentru a fi martor la tehnici de lucru specifice modei, tapiseriei sau designului textil! Informații despre eveniment precum și adresele atelierelor artiștilor sunt disponibile pe site-ul Ateliere.net sau în aplicația pentru Smartphone Ateliere ce poate fi descărcată din App Store sau Google Play. Accesul publicului este gratuit!

Artiștii participanți în această ediție: Marijana Bițulescu, Sergiu Chihaia, Gabriela Cristu Sgrabură, Gabriela Drăghici, Răzvan Dumitran, Constantina Dumitru, Daniela Frumușeanu, George Gogescu, Irina Hasnaș Hubbard, May Oana Isar, Ruxandra Sibil Mermeze, Mihai Moldovanu, Ruxandra Ștefana Munteanu, Claudia Mușat, Cela Neamțu, Dan Roșeanu, Oana Roșca, Ileana Ștefănescu, Răzvan Vasilescu, Victoria Zidaru.

Expoziția realizată cu ocazia acestei ediții poate fi vizitată în Sala Rotonda a Teatrului Național I. L. Caragiale București, până la data de 11 octombrie 2018, în intervalul 14:00–19:00, cu excepția zilelor de luni. Accesul publicului în sală se face pe la intrarea la Sala Mică a TNB, dinspre Bd. Carol.

Zilele Atelierelor Deschise de Arte Textile 2018, Ediția a II-a, este un eveniment organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului București prin CREART, în colaborare cu Uniunea Artiștilor Plastici din România și Universitatea Națională de Arte București, susținut de gama de vinuri Vila Babiciu și siropurile naturale Laurul.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.