Zile pline cu Make a Point

0

În acest sfârșit de săptămână, periferia și centrul își dau iarăși întâlnire! Make a Point te așteaptă prin oraș cu noi evenimente Mă numesc Cartier:

Vineri, 16 septembrie, între 10.00 și 18.00, Make a Point și RFI România te așteaptă la PARK(ing) Day, un eveniment mondial prin care, timp de o zi, parcările sunt transformate în parcuri.

Te-a deranjat ceva atât de mult încât ai vrut să urli în patru zări ? Ai avut o idee atât de bună încât crezi ca ar putea să mute munții din loc ? Îți place ceva la nebunie și vrei să ne deschizi și nouă ochii ? Te așteptăm la cabina de Confesiuni Urbane aflată în parcarea din magazinul Unirea, aripa Călărași – în intimitatea căreia oricine poate vorbi despre cum și-ar dori să fie orașul. Toți cei care intră în cabină vor fi filmați, iar materialele vor fi postate într-o galerie pe makeapoint.ro și pe parkingday.rfi.ro În plus, avem și un panou unde, folosind diferite ustensile de scris și de desenat, ”îți poți face punctul”! Panoul va fi expus ulterior la Make a Point, în ”bucătăria americană” deschisă oricărui bucureștean suficient de dornic să schimbe orașul.

Iar sâmbătă, 17 septembrie, între 12.00 și 22.00, în Parcul Morarilor (vezi hartă) partenerii Make a Point te așteaptă cu și mai multe activități re-creative:

Hamace MinorSwing de joacă și leneveală într-un spațiu accesibil pe tot parcursul zilei

Cărți numai bune de citit în hamac de la Biblioteca Alternativă

Komunitas Lounge Space cu materiale de educație urbană și muzică relaxantă până seara

Ateliere de dans grecesc, jonglat și împletit codițe cu meșterii Incubator 107

30 de instrumente de percuție într-un drum session cu Asociația Macaia

Slackline cu Gibbon Slackline Romania

Workshop de insigne și origami / panglici și cretă colorată pentru copii

Jonglerii cu foc, proiecții Komunitas și lampioane colorate

Află programul urmărind evenimentul pe Facebook

În cartier se poate ajunge și pe bicicletă! Dacă ți se pare prea departe, Kite Bike te ia la o plimbare pitorească până-n Parcul Morarilor, iar Cicloteque pune la bătaie 10 biciclete. Plecarea se face la ora 16.00 din fața centrului lor de la Universitatea de Drept. Mai multe detalii despre eveniment pe Facebook.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează