Zeci de participanți la Vânătoarea de Comori bookblog.ro

0

Zeci de participanți la Vânătoarea de Comori bookblog.ro

7

Trebuie să recunosc că inițial ne-am speriat. Eu și restul fetelor care au participat la organizarea Vânătorii de Comori bookblog.ro din cadrul Bookfest așteptam hoardele de participanți, iar ele nu se arătau.

Dar erau multe de văzut prin târg, așa că cei peste 60 de vânători care s-au înscris au apărut cu câteva minute înainte de ora 15:00, ora începerii Vânătorii.

I-ar apoi ne-am speriat încă o dată pentru că era să rămânem fără formulare de înscriere :). Și cum o sperietură o anulează pe cealaltă, totul a ieșit bine. Le mulțumim paricipanților entuziasmați care au alergat prin târg după indicii. Și sperăm că v-a plăcut Vânătoarea și atelierul de scriere creativă la care ați participat până am descâlcit noi jurizarea.

bookfest bookblog

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează