Zeci de participanți la Vânătoarea de Comori bookblog.ro

0

Zeci de participanți la Vânătoarea de Comori bookblog.ro

7

Trebuie să recunosc că inițial ne-am speriat. Eu și restul fetelor care au participat la organizarea Vânătorii de Comori bookblog.ro din cadrul Bookfest așteptam hoardele de participanți, iar ele nu se arătau.

Dar erau multe de văzut prin târg, așa că cei peste 60 de vânători care s-au înscris au apărut cu câteva minute înainte de ora 15:00, ora începerii Vânătorii.

I-ar apoi ne-am speriat încă o dată pentru că era să rămânem fără formulare de înscriere :). Și cum o sperietură o anulează pe cealaltă, totul a ieșit bine. Le mulțumim paricipanților entuziasmați care au alergat prin târg după indicii. Și sperăm că v-a plăcut Vânătoarea și atelierul de scriere creativă la care ați participat până am descâlcit noi jurizarea.

bookfest bookblog

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează