Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Zeci de companii sărbătoresc 10 ani de BUZZCamp alături de tinerii ambițioși în 10 orașe din țară

0

Seria de evenimente de dezvoltare personală și orientare în carieră BUZZCamp a ajuns la ediția 20, sărbătorind astfel 10 ani de evenimente reușite, de cariere îndrumate, de tineri inspirați. Gala Edition – 10 years of talent catching va avea loc în 10 dintre cele mai mari orașe din țară: București, Iași, Timișoara, Baia Mare, Cluj-Napoca, Brașov, Sibiu, Alba Iulia, Craiova și Constanța.

În capitală ne vom întâlni pe 24-25 octombrie, la Journey Pub, pentru a petrece două zile alături de speakeri precum Alex Dona, Managing Partner Times New Roman și Ambasador al HOSPICE Casa Speranței, și Andrei Coșuleanu de la Let’s Do It, Romania!, dar și cu reprezentanți ai companiilor prezente la eveniment. Aceștia vor dezvălui mai multe din experiența lor în diferite domenii de activitate, vor răspunde la întrebările participanților și vor putea oferi tips&tricks cu privire la parcursul profesional sau la viitoarea carieră a tinerilor prezenți la BUZZCamp.

Printre companiile care participă la ediția din acest an se numără și: Telus International, APT, Zepter, City Grill, ECDL, ENGIE, Allianz Partners, Generali, Conduent, SCC, Universal Alloy, Metro Systems, Tenaris, Miele, Azets, Raiffeisen Bank, Preh, Vodafone, STC. Pe lângă experiența împărtășită de specialiștii din aceste companii, vor exista și oportunități profesionale în domenii precum: BPO, Horeca, IT Hardware, Asigurări, Finance & Banking, Telecom, Energie, iar departamentele care au poziții deschise sunt: inginerie, vânzări, relații cu clienții, marketing, IT.

Companiile participante la BUZZCamp și-au dat seama de importanța unei strategii de employer branding, dar și de investiția în viitorul tinerilor și angajaților lor. De aceea, pozițiile deschise sunt oferite atât juniorilor, aflați la început de drum profesional, cât și persoanelor cu experiență.

Conferințele vor fi împărțite pe 2 domenii de interes:

  • Orientare în carieră: How to get from point 0 to expertise

  • Dezvoltare personală: Before and after soft skills

Iar workshopurile vor avea loc în continuarea conferințelor, fiind susținute de unele dintre companiile prezente la eveniment. Accesul participanților va fi permis începând cu ora 10:30, iar conferințele vor începe de la ora 11:00.

Mai multe detalii despre BUZZcamp pot fi regăsite în secțiunea www.buzzcamp.ro/event, iar înscrierea la eveniment este gratuită, însă locurile sunt limitate și necesită o înscriere prealabilă pe site-ul https://goo.gl/ogRpvN .

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.