Zece pasi catre o alimentatie traditionala, sanatoasa si individuala

0

Work At Home Moms Romania si Raluca Schachter invita mamele la seminarul: „Zece pasi catre o alimentatie traditionala, sanatoasa si individuala”

Mamele care lucreaza acasa au nevoie de sfaturi practice si eficiente despre cum sa asigure o alimentatie curata si sanatoasa, „jongland” in acelasi timp cu celelalte responsabilitati zilnice.

Procurarea, planificarea si prepararea alimentelor, cat si multe alte aspecte legate de individualitatea metabolica a fiecareia sunt factori esentiali.

Solutia reala pentru tine – singura solutie care va produce schimbarile pe care le doresti – trebuie sa se potriveasca nu numai cu stilul tau de viata existent, dar si cu cerintele tale genetice, metabolice si nutritionale unice.

Afla despre aceste importante aspecte la seminarul despre nutritie si individualitate metabolica – Zece pasi catre o alimentatie traditionala, sanatoasa si individuala.

Dragi membre WAHM va astept la acest eveniment educational inedit, unde ne vom implica in discutii interesante si extrem de utile, pe date de: 29 martie 2014, ora 10.00 -12.00 AM, la sediul TinArt.

Pret: 40 ron
Nr. minim de participanti:10, nr. maxim 15
Inscrierile se fac pe contact@wahm.ro

afis eveniment nutritie WAHM

Raluca Schachter este un pasionat si dedicat Nutritionist Clinic, specializat in Metabolic Typing® si
Weston A. Price Chapter Leader pentru Romania. Crede cu tarie in alimentatia traditionala, nealterata, intelepciune ancestrala, si stilul de viata sustenabil.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează