Zece pasi catre o alimentatie traditionala, sanatoasa si individuala

0

Work At Home Moms Romania si Raluca Schachter invita mamele la seminarul: „Zece pasi catre o alimentatie traditionala, sanatoasa si individuala”

Mamele care lucreaza acasa au nevoie de sfaturi practice si eficiente despre cum sa asigure o alimentatie curata si sanatoasa, „jongland” in acelasi timp cu celelalte responsabilitati zilnice.

Procurarea, planificarea si prepararea alimentelor, cat si multe alte aspecte legate de individualitatea metabolica a fiecareia sunt factori esentiali.

Solutia reala pentru tine – singura solutie care va produce schimbarile pe care le doresti – trebuie sa se potriveasca nu numai cu stilul tau de viata existent, dar si cu cerintele tale genetice, metabolice si nutritionale unice.

Afla despre aceste importante aspecte la seminarul despre nutritie si individualitate metabolica – Zece pasi catre o alimentatie traditionala, sanatoasa si individuala.

Dragi membre WAHM va astept la acest eveniment educational inedit, unde ne vom implica in discutii interesante si extrem de utile, pe date de: 29 martie 2014, ora 10.00 -12.00 AM, la sediul TinArt.

Pret: 40 ron
Nr. minim de participanti:10, nr. maxim 15
Inscrierile se fac pe contact@wahm.ro

afis eveniment nutritie WAHM

Raluca Schachter este un pasionat si dedicat Nutritionist Clinic, specializat in Metabolic Typing® si
Weston A. Price Chapter Leader pentru Romania. Crede cu tarie in alimentatia traditionala, nealterata, intelepciune ancestrala, si stilul de viata sustenabil.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează