Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Zece module de creativitate si inteligenta emotionala @ Gifted World School

0
 Gifted World School invita totii copii intre 6 – 12 ani (clasele a 0 si a V-a) la programul specializat in gifted education ce cuprinde 10 module „Aventura in Invatare” intre 29 noiembrie 2014 – 22 februarie 2015 (grupa de maxim 20 copii) ca sa se distreze inteligent, sa-si dezvolte abilitati ce faciliteaza invatarea, sa-si dezvolte si sa-si descopere limitele in invatare si citire a limbajelor comportamentale si descoperirii personalitatii unice pentru a le depasi prin joc, interactivitate, improvizatie, utilizand noile tehnologii didactice de invatare si experiment creativ. Te provocam la cea mai fabuloasa aventura de descoperire a personalitatii si creativitatii in invatare experientiala si dezvoltare emotionala.

E BUN PENTRU COPILUL MEU?

Copiii vor invata pentru prima oara sa descifreze si sa citeasca repede cu ajutorul experimentelor sociale individuale si de grup – prin metoda jocurilor interactive de drama experimentala metoda unica internationala, o interventie de succes folosita in cadrul orelor de dezvoltare personala cu rezultate remarcabile. Copiii isi vor forma o abilitate fundamentala pe viata: invatarea invatarii. Vom invata cum sa se descopere, cum sa-si invinga temerile si fricile, cum sa-si adapteze rolul motivatiei interne in succesul personal si scolar si vor invata si cum se citeste rapid personalitatea umana prin tehnici de educatie non-verbala si paraverbala.

gifted

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.