Zece module de creativitate si inteligenta emotionala @ Gifted World School

0
 Gifted World School invita totii copii intre 6 – 12 ani (clasele a 0 si a V-a) la programul specializat in gifted education ce cuprinde 10 module „Aventura in Invatare” intre 29 noiembrie 2014 – 22 februarie 2015 (grupa de maxim 20 copii) ca sa se distreze inteligent, sa-si dezvolte abilitati ce faciliteaza invatarea, sa-si dezvolte si sa-si descopere limitele in invatare si citire a limbajelor comportamentale si descoperirii personalitatii unice pentru a le depasi prin joc, interactivitate, improvizatie, utilizand noile tehnologii didactice de invatare si experiment creativ. Te provocam la cea mai fabuloasa aventura de descoperire a personalitatii si creativitatii in invatare experientiala si dezvoltare emotionala.

E BUN PENTRU COPILUL MEU?

Copiii vor invata pentru prima oara sa descifreze si sa citeasca repede cu ajutorul experimentelor sociale individuale si de grup – prin metoda jocurilor interactive de drama experimentala metoda unica internationala, o interventie de succes folosita in cadrul orelor de dezvoltare personala cu rezultate remarcabile. Copiii isi vor forma o abilitate fundamentala pe viata: invatarea invatarii. Vom invata cum sa se descopere, cum sa-si invinga temerile si fricile, cum sa-si adapteze rolul motivatiei interne in succesul personal si scolar si vor invata si cum se citeste rapid personalitatea umana prin tehnici de educatie non-verbala si paraverbala.

gifted

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează