Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Zammorian – un live set imersiv de sunet și lumină, la Control Club

0

Cei șase artiști revin vineri, 10 noiembrie, la Control Club, cu The Post-Psychedelic Ritual — un live set imersiv de sunet și lumină ce trece prin patru arcuri narative din universul Zammorian. Muzica este acompaniată de vizualurile live semnate Awkwarizmi.

Zammorian este un sextet de creatori cu o activitate multimedia distinctă, a căror compoziție muzicală este susținută de linii narative originale și structuri vizuale complexe. Ei propun astfel, conceptual și expresiv, inițierea unui nou gen creativ, prin generarea universului post-psychedelic, în care artele converg pe căi neconvenționale către revelarea unor mistere interioare. Sesiunile live Zammorian sunt experiențe care poartă publicul atât în locuri noi, cât și adânc în introspecție. Sound-ul este definit de o orchestrație amplă cu influențe post-rock, de rock progresiv și muzică experimentală, dar cu o nuanță distinctă ce îl face greu de încadrat.

LIVELAND și Control Club prezintă un nou Threshold Gathering produs de label-ul transdisciplinar Zazen/KraftmarkZAMMORIAN — A Post-Psychedelic Ritual, live în Control Club, vineri, 10 noiembrie, de la ora 21.00. Un showcase live care aduce în fața publicului bucureștean albumul conceptual The Theory of Absence în întregimea sa, plus material nou prezentat în premieră, susținut vizual de un performance cinematic al artistei Awkwarizmi. O experiență revelatoare de muzică, mesaj și spectacol senzorial.

Bilete disponibile pe Eventbook.ro și la intrare. Facebook event

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.