Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Yoga, kick box, trucuri de magie, muzica, parc si weeeeeekeeend la Roaba de Cultura in Herastrau

0

Usor si sigur se apropie sfarsitul de saptamana. Nu ne este teama de caldura si ne-am decis sa o infruntam cu un nou program, la Roaba de cultura.

Weekend-ul incepe cu sport si multa miscare adusa de prietenii de la World Class Romania. Vineri de la ora 19:00 Alexandra Anastasiu ne invata miscari de kick box  si sambata dimineata Ovidiu Atanasiu ne ajuta sa ne relaxam prin yoga.

Sambata de la ora 18:00 invatam trucuri de magie, dupa care Merci Band revine pe scena Roabei de cultura pentru  ne incanta, ca de fiecare data, cu muzica de calitate.

Duminica dimineata, de la 11:00 punem in scena un spectacol de magie pentru copii, impreuna cu Bogdan Muntean. De la 18:00 readucem creativitatea in atentie, printr-un atelier de improvizatie teatrala. Pe seara, de la 21:30 toti cinefilii sunt asteptati la Roaba de cultura! Ne uitam la “Ciresarii”, in regia lui Adrian Petringenaru.

Despre autor

avatar

In cinci ani de existenta, Asociatia Green Revolution a demonstrat ca imaginatia, energia si entuziasmul unei echipe tinere au avut capacitatea de a dezvolta proiecte locale si nationale de impact, cu rezultate vizibile, cuantificabile. Green Revolution sustine reducerea poluarii in marile orase, a impactului pe care activitatile umane il au asupra mediului, cat si cresterea calitatii vietii locuitorilor in marile aglomerari urbane. Cea mai mare parte din viata o petrecem in orase, iar “sanatatea” oraselor este si sanatatea noastra. Credem ca reconstruirea unui oras pe principii verzi reprezinta o prioritate, atat pentru cetateni, cat si pentru autoritati. Ecologia inseamna evolutie, inseamna o viata mai sanatoasa si mai fericita pentru noi si urmasii nostri.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.