Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Yard Sale special in Centrul Vechi @ Food Hood

0

Mutam scotocelile si in Centrul Vechi (Bucuresti), sa se bucure si altii de ele!

Asa ca hai pe 25 si 26 Iunie, de la 10:30 la 18:00, la o editie speciala Yard Sale, pe plaja cu soare din Food Hood la scotoceala dupa minuni si cumpara cu buget redus haine care merita sa fie iubite din nou.
Plus ca de data asta pregatim si zona de handmade. Da, cu minuni care ies din maini dibace.

Intrarea pentru vizitatori este libera!

unnamed

Fiecare zi altfel, bineinteles, asa ca noteaza 2 vizite in calendar!

Multumiri partenerilor nostri media: IqoolMagazine, Fetede10, LaRevista, Inoras.ro, Orasulm.eu, Mujer.ro, Fashion8.ro, GabiUrda.ro, MaiBine.eu, Green-report.ro, Anyplace.ro, Gratuitor.ro, RomaniaPozitiva.ro, CotzoBlog.ro

Yard Sale este un proiect care are ca scop statornicirea notiunii de “Yard Sale – REUSE, RECYCLE!” si in Romania, printre tinerii consumatori, prin organizarea de evenimente lunare.

#Reuse / #Recycle

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.