Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Yard Sale la Centru

0

Yard Sale a numarat deja 88 de editii si continua seria de evenimente dedicate garderobelor uzate moral, dar nu si fizic.

Ei bine, in acest weekend, 18 & 19 Noiembrie, ne dam intalnire la barul Centru, in Pasajul Victoria, pentru inca o tura de cumparaturi cu buget mic-mic.
De la 10:30 pana seara la 18:00 admiram, incercam si cumparam haine, incaltari, carti, accesorii, obiecte deco, apoi ne bucuram de o cafea buna si o portie de gofre cu ciocolata.  Merita vizita.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.