Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Yard Sale la Centru. Partea a 2a

0

Weekend-ul 3 si 4 Decembrie ne pregateste pentru sarbatori cu o noua editie Yard Sale, penultima din acest an!

Pentru toti cei care raman in Bucuresti cu prilejul vacantei de 1 Decembrie am pregatit 20 de garderobe, in fiecare zi altele, va asteapta la scotoceala cu folos, intotdeauna cu buget mic.

Rochii, pantofi, decoratiuni, carti, bijuterii de toate felurile, paltoane, caciuli, poate si ceva handmade – pe toate le gasesti la barul Centru din Pasajul Victoria ( Calea Victoriei 48-50, vis-a-vis de Novotel).

yard-sale-la-centru2

Vino sa ne bucuram de atmosfera Yard Sale pentru a 66-a oara.
Intrarea libera pentru vizitatori!

Multumiri partenerilor nostri media: IqoolMagazine, Fetede10, LaRevista, Inoras.ro, Orasulm.eu, Mujer.ro, Fashion8.ro, GabiUrda.ro, MaiBine.eu, Green-report.ro, Anyplace.ro, Gratuitor.ro, RomaniaPozitiva.ro, CotzoBlog.ro

Yard Sale este un proiect care are ca scop statornicirea notiunii de “Yard Sale – REUSE, RECYCLE!” si in Romania, printre tinerii consumatori, prin organizarea de evenimente lunare.

Yard Sale / Slow Fashion
www.yard-sale.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.