Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Yard Sale la Centru, 10 si 11 Iunie

0

Anuntam cu bucurie o noua editie Yard Sale plina de garderobe frumoase, numai bune de scotocit si cumparat.

Prima editie de vara, programata pentru weekend-ul 10 si 11 Iunie, ne gaseste la Centru, barul din Pasajul Victoria care a devenit a doua casa pentru Yard Sale.

Targul garderobelor uzate moral, nu si fizic, te asteapta la o noua tura de scotoceala, la Centru, dupa deja cunoscutul program 10:30-18:00.

Intrarea libera pentru vizitatori!
 Centru1
 
Yard Sale este un proiect care are ca scop statornicirea notiunii de “Yard Sale – REUSE, RECYCLE!” si in Romania, printre tinerii consumatori, prin organizarea de evenimente lunare.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.