Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Yard Sale @ Jacques Pot, ne asteapta cu garderobe numai bune de descoperit, probat, indragostit si purtat

0

Gata pregatita editia cu nr 69, Ianuarie2 la Jacques Pot, ne asteapta cu garderobe numai bune de descoperit, probat, indragostit si purtat!

 
Pentru ca Yard Sale a fost construit pentru lucrurile uzate fizic, dar nu si moral, nu trebuie sa iti faci griji legate de buget, toate preturile sunt mici! Tentant de mici!
 
Hai la scotoceala, pe 28 si 29 Ianuarie, in fiecare zi prin alte garderobe, de la 10:30 la 18:00, la Jacques Pot, pe strada Sborului nr 2.
 

Intrarea libera pentru vizitatori!

Yard Sale JP2017
 
Multumiri partenerilor nostri media: IqoolMagazine, LaRevista, Inoras.ro, Orasulm.eu, Mujer.ro, Fashion8.ro, GabiUrda.ro, MaiBine.eu, Green-report.ro, Anyplace.ro, Gratuitor.ro, RomaniaPozitiva.ro, CotzoBlog.ro
 
Yard Sale este un proiect care are ca scop statornicirea notiunii de “Yard Sale – REUSE, RECYCLE!” si in Romania, printre tinerii consumatori, prin organizarea de evenimente lunare. Evenimentele au loc de 2 ori pe luna la barurile Jacques Pot si Centru.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.