Yard Sale: „Glob cu glob facem bradul frumos!”

0

Yard Sale 2&3 Decembrie. Editie speciala Yard Sale de Craciun

Vizitatorii sunt asteptati la cumparaturi din garderobele pregatite pentru vanzare, altele in fiecare zi de targ. Sambata si duminica, 2 & 3 Decembrie, de la 10:30 la 18:00, la barul Centru din Pasajul Victoria.

 Tot atunci deschidem invitatia pentru  impodobirea unui brad cu cele mai frumoase decoratiuni!

Adu cu tine un glob, pune-l in brad, apoi vom avea grija sa ajunga la Spitalul Marius Nasta, sectia pediatrie. Poti pregati si dulciuri pentru cadouri.
Le multumim tuturor sponsorilor alaturi de care aducem bucurii in zilele de sarbatoare: SilvaGroup Romania pentru brad, Fabrica de Bere Buna si Vision Star pentru dulciuri si RedMaraschino pentru fructe.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.