Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Yard Sale: „Glob cu glob facem bradul frumos!”

0

Yard Sale 2&3 Decembrie. Editie speciala Yard Sale de Craciun

Vizitatorii sunt asteptati la cumparaturi din garderobele pregatite pentru vanzare, altele in fiecare zi de targ. Sambata si duminica, 2 & 3 Decembrie, de la 10:30 la 18:00, la barul Centru din Pasajul Victoria.

 Tot atunci deschidem invitatia pentru  impodobirea unui brad cu cele mai frumoase decoratiuni!

Adu cu tine un glob, pune-l in brad, apoi vom avea grija sa ajunga la Spitalul Marius Nasta, sectia pediatrie. Poti pregati si dulciuri pentru cadouri.
Le multumim tuturor sponsorilor alaturi de care aducem bucurii in zilele de sarbatoare: SilvaGroup Romania pentru brad, Fabrica de Bere Buna si Vision Star pentru dulciuri si RedMaraschino pentru fructe.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.