Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

YARD SALE de august

0

Pe 18 august 2013, duminică, de la 10:30 până la 19:00, ne organizăm trupele de scotocitori la Dianei 4 (zona Piața Rosetti) pentru ediția de august.

Pe terasa mare și la subsol ne strângem cam 20, ca în fiecare lună, să ne debarasăm casa și viața de tot soiul de lucruri de care ne-am plictisit, care nu ne mai încap, pe care nu ni le mai dorim. Te chemăm și pe tine să faci schimb și să cumperi la prețuri mici comori pentru care nu mai avem loc.

Pentru a șaptea dată așteptăm ochi și minți proaspete, care să caute prin haine și obiecte, apoi să le redefinească, să le recicleze, să le refolosească.

Pentru ca Yard Sale este o formă de reciclare absolut necesară oricărei societăți consumeriste, faci schimb, vinzi la prețuri mici sau dai o altă utilitate lucrurilor uzate moral, dar nu neapărat fizic.

La finalul fiecărei ediții, participanții donează o parte din hainele rămase nevândute unei case de plasament.

YardSale-resize

Astfel, Yard Sale Dianei 4, în duminica din 18 august 2013, de la 10:30 la 19:00, te așteaptă să scotocești în multe dulapuri, cufere, valize pline de minuni la cel mai eco responsabil târg din oraș.

Intrare liberă!

Yard Sale este un proiect care are ca scop statornicirea noțiunii de “Yard Sale – REUSE, RECYCLE!” și în România, printre tinerii consumatori, prin organizarea de evenimente lunare. 

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.