Wouter Decock si Liliana Danci castiga Wings For Life World Run Bucuresti

0

ALERGARE / WINGS FOR LIFE WORLD RUN / 3 MAI 2015

Etiopianul Lemawok Ketema isi pastreaza titlul mondial, iar alergatoarea Yuko Watanabe isi adjudeca titlul la feminin la cea de a doua editie Wings for Life World Run.

Wings for Life World Run 1

Pe 3 mai, 101,280 de oameni de pe intreg mapamondul au luat startul intr-o cursa caritabila simultana si au alergat pentru cei care nu pot. In Romania, i-am vazut la start pe ambasadorii locali Wings for Life World Run: George Balta, Mihaela Radulescu, Dani Otil, Daniel Osmanovici, Andrei Rosu, Toma Coconea, Paul Dicu, Alexandru Corneschi si Alexandru Nicolau. Lor li s-au alaturat Gabriela Szabo, Zsolt Gyongyossy, Sandra Izbasa, Andreea Raducan, Roxana Ciuhulescu, Alin Petrache, Mircea Badea, Carmen Bruma, Alex Dima, Bogdan Voina, Stelian Larga, Andrei Andrei si Flavia Mihasan. Si-au unit puterile si fiecare a alergat cat l-au tinut picioarele.

Toma Coconea si Alexandru Corneschi au fost ambasadorii care au parcurs cea mai mare distanta – 48,65 km, urmati de Andrei Rosu (30,43 km) si Dani Otil (18,36).

Din randul vedetelor, Carmen Bruma s-a detasat cu 18,57 km, urmata de Mircea Badea (17,11 km) si Zsolt Gyongyossy (16,33 km). Gabriela Szabo a parasit competitia dupa 11,37 km.

In Romania, belgianul Wouter Decock a fost declarat castigator national dupa ce a parcurs distanta de 61,72 kilometri, iar Liliana Danci a reusit sa isi mentina titlul feminin, cu 45,76 kilometri parcursi.

La categoria scaun rulant, in Romania castigatori au fost desemnati Octavian Ilina cu 18,90 km si Magda Coman cu 15,30 km. George Balta, ambasadorul Wings for Life a ajuns la 17,72 km.

Masina Oficiala de Finis a fost condusa de Felix Baumgartner.

Sportivi din 35 de locatii si-au depasit limitele intr-una dintre cele mai mari actiuni globale de caritate – Wings for Life World Run. Un eveniment de alergare unde taxa de participare este 100% donata pentru a gasi un remediu impotriva traumatismelor coloanei vertebrale. Anul acesta am avut parte de un nou record de distanta, dar si de o premiera – titlul national in Suedia a fost castigat de un alergator in scaun rulant – Aron Anderson a reusit sa ramana singur in cursa.

Katema, care a castigat cursa globala si anul trecut, si-a imbunatatit distanta, acum alergand 79,9 km, fata de 78,57 km parcursi in 2014.

Anita Gerhardter, CEO-ul Fundatiei Wings for Life a afirmat ca a fost o zi pe care nu o va uita niciodata.

“A fost o zi memorabila pentru Wings for Life si o zi mare pentru cercetare pentru ca am reusit sa adunam 4,2 milioane de Euro”.

CLASAMENT NATIONAL MASCULIN

1.         Wouter Decock – 61,72 km

2.         Ioan Moisa – 58,26 km

3.         Daniel Lupulescu – 56,49 km

CLASAMENT NATIONAL FEMININ

1.         Liliana Danci – 45,76 km

2.         Adela Baltoi – 41,66 km

3.         Luminita Suditu – 30,68 km

Castigatori locali

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează