World Walking Day / Ziua Mondiala a Mersului pe Jos / 2 octombrie 2010

0

Ce faci sambata asta? Ia-ti prietenii,  parintii si familia la o plimbare in parc, intr-o dimineata placuta de toamna. Iata in ce context:

Asociatia Municipala Sportul Pentru Toti Bucuresti si Clubul de Miscare pentru Sanatate – Bucuresti va invita sa participati sambata, 2 octombrie, la Ziua Mondiala a Mersului pe jos.

Tineri si varstnici, parinti si copii, absolut toata lumea este binevenita sa ia startul sambata intre orele 10.00 si 12.00 de la intrarea Charles de Gaulle a parcului Herastrau.

Traseul – turul lacului Herastrau (in ritm propriu, nu este o cursa contra cronometru). Pe parcurs, valideaza buletinul de participare  la cele 3 puncte de control, astfel incat la finish (intrarea Charles de Gaulle) sa iti poti ridica diploma de participare si premiul.

PS: Multumim Ioana Hudita pentru informatie!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează