Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

World Development School devine Gifted World School

0

Gifted World School, un program nou aparut in peisajul gifted education, in care se pot înscrie toti copii

Suntem bucuroşi să vă anunţăm cu această ocazie deschiderea perioadei de înscrieri în anul I a copiilor cu vârste cuprinse între 7 – 12 ani (program de weekend) şi 4 – 6 ani (Grupă Specială de Dezvoltare şi Performanţă Personală la Grădiniţa Gifted International, cu program în timpul săptămânii). Aceasta se încheie în data de 15 octombrie.

Timp de un an, participanţii vor beneficia de programă individualizată, pe cunoaştere, autocunoaştere şi consultanţă familială.

Etapele programului:

1. Prima lună constă în evaluarea psihoaptitudinală, realizată în colaborare cu profesorul Florian Colceag.

Rezultate: livrarea raportului psihoaptitudinal în termen de 48 de ore, consultaţii familiale individuale, includerea copilului în programe specializate.

2. Pe parcursul anului şcolar, copiii vor fi admişi în funcţie de criteriile de selecţie ce ţin de pasiuni şi abilităţi în grupuri de cercetare, inovare, inventică şi dezvoltare artistică.

Rezultate: copiii vor lucra pe proiecte de cercetare, producţie de prototipuri de inventică – producţie evenimente în colaborare cu mentori specializaţi; întâlnirile vor avea loc bilunar, în weekend.

logo world school

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.