World Cafe: Cum ne implicăm în educație din afara sistemului

0

Pentru mulți dintre noi este clar că sistemul public de învățământ mai are mult de lucru până se se adapteze la cerințele și nevoile copiilor, precum și ale mediului antreprenorial. Dar de ce să așteptăm ca soluția să vină de la sistem când poate veni de la noi?

Sursa: aici

17630142_1449049201823232_786853439027416429_n

Care sunt competențele și abilitățile care nu sunt acoperite de sistemul public de învățământ? În ce formaturi de învățare putem livra și dezvolta aceste abilități și competențe? De ce fel de resurse avem nevoie și pe cine putem implica în aceste inițiative?

Vom explora răspunsurile la aceste întrebări folosing formatul World Cafe, o metodă dinamică prin care participanții generează idei și soluții be bază de ascultare activă, colaborare și schimb liber de idei –https://www.youtube.com/watch?v=YG_6iBcyP7w

Gazda World Cafe-ului este Alex Glod, Senior Trainer și TEDx Speaker. În cei peste 5 ani de experiență, a format peste 1500 de persoane în Public Speaking, Storytelling și Leadership. Co-fondator al Stai Să-ți Povestesc și al Comunității de Storytelling, el a fost invitat în 2015 să vorbească despre importanța poveștilor la TEDx University of Piraeus și la TEDx Bacău.

Cum te înscrii?

Taxa de participare este de 50 RON. Plata se face doar cu cardul prin MobilPay – http://mpy.ro/4e09ikev. Pentru partenerii noștri și foștii participanți la World Cafe taxa de participare este 30 RON –http://mpy.ro/4e09r9ev
Băuturile și gustările sunt incluse.
Avem doar 25 de locuri disponibile. Rezervă-ți locul din timp si vino alături de noi!

Pentru alte detalii sau informații, sună-ne la 0742 334 458 sau scrie-ne la alex@stai-sa-ti-povestesc.com

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.