Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Workshopul ” The Core, the Art and the Craft of the agent for Intentional Transformation”

0

Asociatia România în Tranziţie si Arise.Education va anuntă un eveniment de excepţie pentru România: workshopul ”The Core, the Art and the Craft of the agent for Intentional Transformation”

Acest workshop este pentru tine, cel care te străduieşti să transformi organizaţia în care lucrezi, societatea sau mediul în care trăieşti. Scopul este de a creşte impactul intervenţiei, în acelaşi timp cu scăderea gradului de suferinţă ce il cauzăm în ceilalţi şi al propriei suferinţe când întâmpinăm rezistenţele.

poster

Vrei să transformi organizaţia sau societatea într -un loc mai bun/eficient?
Află care sunt paşii pe care trebuie sa îi faci pentru ca oamenii să îmbrăţişeze schimbarea. Workshopul are loc în limba engleza cu traducere disponibilă în limba română.

În cele două zile de workshop ne vom împrieteni cu modelul GAIT de muncă transformaţională în organizaţii şi în alte sisteme socio-ecologice.
În prima parte vom explora centrul, esenţa modelului: motivaţia ta cea mai adâncă de a promova schimbarea, apoi ne vom familiariza cu aspectele tehnice ale modelului, care îţi vor permite să dezvolti arta şi măiestria Agentului de Transformare Intenţională.

Unii participanti vor fi invitaţi să îşi prezinte cazurile la care lucrează, dându-le celor prezenţi oportunitatea să aplice ce au invaţat la cazuri reale.

Despre Eugenio Molini: promotor GAIT (Guild of the Agents for Intentional Transformation), trainer si consultant internaţional specializat în facilitarea proceselor de transformare în organizaţii şi sisteme socio-ecologice, procese a caror succes depinde de colaborarea mai multor părti interesate cu multiple interese, perspective, specialitati, discipline, culturi, etc.

Programul evenimentului:
25 – 26 februarie 2017, orele 10 – 18:00 ( cu pauză la prânz)
Locaţia: Şcoala Ferdinand Bucureşti

Taxa de participare pentru trainig: 150 EUR, achitată cel mai tarziu în 24 februarie.

Detalii şi înscrieri la Adina M. Moise, adinamc@gmail.com, +40 742 034 342
Formularul de înregistrare aici.

În afară de Europa, Eugenio Molini a proiectat şi facilitat procese de schimbare in Africa şi America Latina. A lucrat cu o mare varietate de clienţi, naţionali, multinaţionali şi transnaţionali, organizaţii internaţionale bilaterale şi multilaterale, administraţii naţionale si locale, NGO, comunităţi si reţele.
http://molini.es/
Twitter: Eugenio Moliní
LinkedIn.com/in/eugeniomolini/es

Aici descrierea si programul in engleza:
https://www.evensi.gr/the-core-art-and-craft-the-agent-of-intentional/194266928

Organizatori Romania in Tranziţie, Arise Education.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.