Workshopul gratuit adresat exclusiv studentilor: atelierul de coaching „Motivarea la munca”

0

Centrul de Educatie non-Formala CEnF al Casei Studentilor Bucuresti organizeaza Joi 3 noiembrie intre orele 14.00 – 17.00 Atelierul de Coaching „Motivarea la munca”.

Atelierul va fi sustinut de Rodica Obancea, Executive & Team Coach certificat International Coach Federation, initiatoarea proiectului „Excelez la locul de munca” – spatiul online si offline dedicat tuturor celor care vor sa performeze in job-ul lor.

Prin experienta de psiholog si cea din mediul de afaceri, trainerul va crea un cadru de gandire si actiune, in care tinerii sunt directionati sa poata face schimbarile pe care si le doresc pentru a avea rezultate performante.

Workshopul gratuit este adresat exclusiv studentilor si va avea loc la sediul Casei Studentilor din Calea Plevnei 61 (parter).

Acest atelier vine in continuarea Seminarului de Coaching pentru studenti, derulat in parteneriat cu Elite Training (Master Coach Corina Rusu – ETCS FC), ambele actiuni integrandu-se in proiectul „Student European 2011” al Centrului de Educatie non-Formala al C.C.S.B.

www.educatie-alternativa.blogspot.comDespre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează