Workshopul de initiere „Primul Ajutor Pre-Medical” joi 24 martie si vineri 25 martie 2011

0

Workshop „Primul Ajutor Pre-Medical”

Ai fost vreodata in situatia de a da primul ajutor si n-ai stiut ce sa faci ? Mai rau : ai putea fi chiar tu intr-o situatie critica si cei din jur sa se uite neputinciosi la tine !

Ca sa evitam cu totii acest scenariu negativ, Centrul de Educatie non-Formala CEnF al Casei Studentilor Bucuresti organizeaza Workshopul de initiere „Primul Ajutor Pre-Medical” joi 24 martie si vineri 25 martie 2011.

Studentii vor afla…

…notiuni generale despre acordarea primului ajutor, despre Suportul Vital de Viata – 112, ABC – BLS – pozitia de siguranta, precum si ce ar trebui sa stie despre traumatisme, intoxicatii, accidente diverse etc. Pentru o mai buna intelegere a notiunilor vor fi realizate prezentari video si exercitii pe manechin.

Participantii vor primi un Certificat European sprijinit de EEA Grants dupa sustinerea unei probe teoretice si practice. www.educatie-alternativa.blogspot.com

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează