Workshop Coaching for Dating / 11 martie

0

Indiferent dacă ai 20, 45 sau poate 60 de ani, la Workshopul Coaching for Dating vei învăța să fii cât mai pregătită pentru prima întâlnire, de altfel hotărâtoare pentru a merge mai departe într-o relație care te împlinește.

Coaching for dating

Workshop-ul Coaching for Dating este o soluție care te ajută să te pregătești și să fii conștientă încă de la prima întâlnire de ceea ce este de făcut pentru a avea succes in dragoste.

O parte dintre beneficiile participării la workshop-ul Coaching for Dating:

– Îți controlezi timiditatea și înveți să lucrezi cu propriul comportament

– Înveți să fii autentică în întâlnirile de tip dating

– Descoperi cum poți fi conștientă de semnele care prevestesc un anumit tip de relație încă de la prima întâlnire

– Înveți cum să fii deschisă și pregătită pentru prima întalnire

– Înveți cum să recunoști perechea potrivită


“COACHNG FOR DATING” este o cale de a economisi timp și energie în căutarea și până la urmă găsirea jumătății, dar și de a da de-o parte toate piedicile personale care pot sabota prima impresie.

Workshop-ul este ținut pe data de 11 Martie de Cristina Manole a cărei experiență se întinde pe mai mult de 15 ani, timp în care a lucrat cu sute de clienți – copii, oameni de afaceri, persoane în poziții de executivi în mari concerne și chiar înalte oficialități de stat.

Din 2011, Cristina susține workshopuri în Indonezia, alături de alți specialiști din “Internațional Souldrama Institute” și traininguri soft skills cu clienți corporate și Marina Indoneziana. De peste 6 ani, Cristina Manole realizează o rubrică permanentă în revista Psychologies, după ce timp de 7 ani a susținut rubrica de psihologie din revista Cosmopolitan.

Dacă dorești să participi la acest workshop, pentru ca ești în comunitatea Romania Pozitivă, ai un preț cu totul și cu totul special – 59 lei în loc de 99 lei

Pentru a beneficia de acest preț trebuie să adaugi în formular, în momentul înscrierii codul promoțional ROMANIAPOZITIVA20FM59


femeile meritaData: Marți 11 Martie – Ora 18:30 – 20:30

Înscrierea se face aici: femeilemerita.com/inscriere

Locație: București, EDEN SPA – Str. Pictor Negulici nr 4 – Aproape de Stația de Metrou Charles De Gaulle

*** Workshop dedicat exclusiv femeilor.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează