Workshop Coaching for Dating / 11 martie

0

Indiferent dacă ai 20, 45 sau poate 60 de ani, la Workshopul Coaching for Dating vei învăța să fii cât mai pregătită pentru prima întâlnire, de altfel hotărâtoare pentru a merge mai departe într-o relație care te împlinește.

Coaching for dating

Workshop-ul Coaching for Dating este o soluție care te ajută să te pregătești și să fii conștientă încă de la prima întâlnire de ceea ce este de făcut pentru a avea succes in dragoste.

O parte dintre beneficiile participării la workshop-ul Coaching for Dating:

– Îți controlezi timiditatea și înveți să lucrezi cu propriul comportament

– Înveți să fii autentică în întâlnirile de tip dating

– Descoperi cum poți fi conștientă de semnele care prevestesc un anumit tip de relație încă de la prima întâlnire

– Înveți cum să fii deschisă și pregătită pentru prima întalnire

– Înveți cum să recunoști perechea potrivită


“COACHNG FOR DATING” este o cale de a economisi timp și energie în căutarea și până la urmă găsirea jumătății, dar și de a da de-o parte toate piedicile personale care pot sabota prima impresie.

Workshop-ul este ținut pe data de 11 Martie de Cristina Manole a cărei experiență se întinde pe mai mult de 15 ani, timp în care a lucrat cu sute de clienți – copii, oameni de afaceri, persoane în poziții de executivi în mari concerne și chiar înalte oficialități de stat.

Din 2011, Cristina susține workshopuri în Indonezia, alături de alți specialiști din “Internațional Souldrama Institute” și traininguri soft skills cu clienți corporate și Marina Indoneziana. De peste 6 ani, Cristina Manole realizează o rubrică permanentă în revista Psychologies, după ce timp de 7 ani a susținut rubrica de psihologie din revista Cosmopolitan.

Dacă dorești să participi la acest workshop, pentru ca ești în comunitatea Romania Pozitivă, ai un preț cu totul și cu totul special – 59 lei în loc de 99 lei

Pentru a beneficia de acest preț trebuie să adaugi în formular, în momentul înscrierii codul promoțional ROMANIAPOZITIVA20FM59


femeile meritaData: Marți 11 Martie – Ora 18:30 – 20:30

Înscrierea se face aici: femeilemerita.com/inscriere

Locație: București, EDEN SPA – Str. Pictor Negulici nr 4 – Aproape de Stația de Metrou Charles De Gaulle

*** Workshop dedicat exclusiv femeilor.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează