Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Workshop “Studenti LGBT pentru universitati sigure” 

0

Asociatia MozaiQ organizeaza in cadrul proiectului Campus Pride un workshop de doua zile pentru studenti LGBT (lesbiene, gay, bisexuali si transgender) din Romania. In cadrul acestui workshop, participantii vor explora:

  • Cum sa identifice si sa raspunda discursurilor homofobe si transfobe
  • Modul in care se manifesta spiralele de excluziune sociala in randul tinerilor LGBT
  • Ce inseamna un mediu universitar LGBT-friendly
  • Cum sa facilitezi crearea unui mediu educational universitar sigur pentru tineri LGBT

Prin acest workshop, Campus Pride urmareste consolidarea retelei de studenti LGBT dedicati crearii unui mediu universitar sigur pentru toata lumea, indiferent de orientarea sexuala ori identitatea de gen.

Workshop-ul este gratuit pentru 10 participanti din Bucuresti si 10 participanti din alte centre universitare din Romania si va avea loc la Bucuresti, in perioada 11-12 decembrie 2015. Participantilor care studiaza in alte centre universitare li se va asigura costul transportului dus-intors si cazare in intervalul 9-13 decembrie.

Cover training 2

Pentru a paricipa, va rugam completati urmatorul formular: http://goo.gl/forms/Sd3R6Z3So7

Workshop-ul este sustinut de Peter Dankmeijer, director al organizatiei olandeze Global Alliance for LGBT Education (GALE).

Acest workshop face parte din programul “Ziua Drepturilor Omului 2015: Istoria mișcării pentru drepturi LGBTI în România”, program implementat de catre Asociatia MozaiQ cu sprijinul Ambasadei Regatului Ţărilor de Jos în România.

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.