Workshop pentru actori susținut de Con Hogan și Mihaela Mihuț

0

ACTORS AT WORK

WORKSHOP PENTRU ACTORI SUSȚINUT DE CON HOGAN ȘI MIHAELA MIHUȚ 

În perioada 19-30 ianuarie, se va desfășura la Zazu Film Studio (Bucuresti, Strada Pitar Moș nr 19, București) un curs intensiv pentru un număr de numai 12 actori, susținut de profesorii de la The Actors Studio din New York și School of Visual Arts: Con Horgan și Mihaela Mihuț.

4b26b6ed-8603-4834-a384-bc50686aeb1a

Actorul Con Horgan este cunoscut pentru rolul său din Batman Begins(2005), iar actrița Mihaela Mihuț pentru rolul din Perkins’ 14 (2009).

Scopul principal al acestui proiect este dezvoltarea personală, creativitatea si deprinderea actoriei de film, astfel încât în proiectele viitoare în care vor fi implicați să conștientizeze modul în care trebuie să se prezinte, cum să analizeze textul primit și ce tehnici sa folosească pentru a interpreta mai usor și mai exact personajul dat.

Vor avea posibilitatea să își aprofundeze aptitudinile prin diverse exerciții cum sunt cele de relaxare, concentrare, memorie de sens, memorie afectivă, exerciții de substituire, exerciții cu animale, cântec și dans, analiză pe un scenariu ( pe un text dat). Toate exercițiile se vor filma, astfel încât participanții să se familiarizeze cu aparatul de filmat, eliminand incet incet tracul sau frica de camera, care îi va urmări la prim plan.

Aceste metode folosite de-a lungul timpului la faimoasa scoala The Actors Studio din New York, vor oferi actorilor participanți la curs un nou mod de abordare, de alegeri riscante, care le vor permite să urmeze noi reguli, să se lase inspirați și să învețe cum sa găsească  în interiorul lor personajul pe care îl au de interpretat și să-l scoată la suprafață.

Detalii înscriere:

Perioada : 19-30 ianuarie.

Vor avea loc două săptămani de curs intensiv ( 7h/zi , 5 zile/săptămana )

Locuri: 12 locuri

Taxa de inscriere&participant: 1500 ron

Organizator: Zazu Film

Înscrierile se fac la:  studio@zazufilm.com

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează