Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Workshop GRATUIT pentru singles – Perechea Potrivita

1

Peţitoarea modernă – noul trend offline pentru a-ţi întâlni perechea potrivită

Cu toţii am auzit de peţitori, măcar din poveştile bunicilor. Erau, pe vremuri, acele persoane care cereau în căsătorie o fată, în numele unui bărbat, de obicei adresându-se părinţilor acesteia. Rolul mai era luat de femei, de obicei mai în vârstă, care mijloceau cunoştinţa a două persoane de sex opus pentru a le înlesni căsătoria.

imagine_postare_FB_cerasela_A

Astăzi, trăim în era tehnologiei, a corporaţiilor şi a online-ului unde timpul trece în viteză. Tot în viteză trec pe lângă noi şi persoanele, pe care de multe ori nici nu le observăm. Din această cauză, ne este din ce în ce mai greu să ne găsim dragostea. Deşi cautăm şi avem intenţia de a găsi, ne trezim tot singuri în momentele cele mai importante. Vedem o persoană de care suntem puternic atraşi dar nu ştim cum să o abordăm. Aparent, avem un program încărcat, care nu ne permite să ne întâlnim perechea potrivită.

Cei care sunt prea ocupaţi să se lase săgetaţi de Cupidon pot apela şi în zilele noastre la o “peţitoare”, însă la una “modernă”, adaptată vremurilor de azi. Vorbim de un coach de relaţii care ne ajută să descoperim cum să ne simţim mai bine în pielea noastră cu persoanele de sex opus, în timp ce suntem ok cu propria imagine și cu cea a lumii despre noi.

Cerasela Rogen, speaker motivaţional, şi-a asumat de mai bine de 6 ani rolul de “peţitoare modernă”, dedicându-se meseriei de relationship coach.

Inspirată de situaţii reale şi de oameni care au apelat la ajutorul său, Cerasela Rogen a creat workshopul GRATUIT “Perechea Potrivita”, dedicat tuturor persoanelor single, în căutarea unei relaţii potrivite.
Evenimentul va avea loc miercuri, 17 februarie, ora 19.00, la Hotel Marshal Garden Dorobanţi.
Creat după un concept unic, workshop-ul Ceraselei Rogen îmbină informaţii şi exerciţii practice despre atracţie, conexiune şi relaţionare.
Cei care participă la eveniment vor descoperi cum să aibă succes cu persoanele de sex opus, schimbându-şi imaginea despre sine. Învaţă direct de la sursă ce îşi doreşte cu adevărat femeia sau bărbatul pentru a fi cuceriţi, află cum să îşi folosească energia feminină sau masculină şi care sunt pașii concreți pe care să-i facă pentru a avea o relaţie stabilă şi armonioasă, în care să se simtă iubiţi și respectaţi.

Înscrierile la workshop-ul „Perechea Potrivită” sunt GRATUITE şi se fac accesând paginile dedicate pentru EL şi pentru EA.

Cine este Cerasela Rogen?

Coach transformational care te ajută să transformi orice provocare într-o oportunitate imediată. Speaker motivaţional cu o experienţă de peste 6 ani. Fondatoare a Comunităţii „Milionare în Idei”. Moderatoare şi realizatoare a emisiunii „Cerasela Show” – 6TV. Realizatoarea emisiunii Radio „De vorbă cu Cerasela”. Creatoarea workshop-urilor „Fericire şi programare ADN”, „Cum atragi partenerul potrivit”, „Teoria Inversului”, „Stil şi atitudine”.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Un comentariu

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.