Workshop gratuit pentru elevi şi studenţi

0

Centrul de invatare a limbii engleze Shakespeare School organizeaza impreuna cu British Council workshop-ul gratuit “Success starts with IELTS”  pentru elevii si studentii interesati de obtinerea certificatului international de limba engleza. Workshop-ul va avea loc sambata, 4 iunie, ora 15 la sediul Shakespeare School din strada Dimitrie Racovita, numarul 11, sectorul 2, Bucuresti.

„Examenul international este esential pentru viitorul tinerilor, mai ales pentru cei dornici sa studieze in afara tarii si sa se afirme pe piata internationala a muncii. De asemenea, certificatul IETLS este important pentru elevii de liceu deoarece este recunoscut de Ministerul Educatiei din Romania ca fiind echivalent cu proba de competenta lingvistica din cadrul examenului de Bacalaureat” a declarat Adriana Alionte, directorul Shakespeare School.

Pe parcursul acestui workshop, elevii si studentii vor afla mai multe detalii despre: formatul examenului IELTS, strategii si tehnici de abordare, recunoasterea si valabilitatea acestora, precum si metode de pregatire. La final, toti participantii pot sustine gratuit un test de evaluare a cunostintelor de limba engleza, in urma caruia un profesor Shakespeare School ii poate ajuta sa afle la ce nivel se situeaza.

La eveniment vor participa si Fischer International, cu un stand de carte de unde cei interesati isi pot achizitiona carti de teste, dictionare sau alte materiale utile pentru pregatirea testului IELTS.

Workshop-ul gratuit dureaza o ora, iar pentru a se inscrie liceeni si studentii interesati sunt invitati sa se inscrie cat de curand, intrucat locurile disponibile sunt limitate. Mai multe detalii se regasesc pe site-ul: www.shakespeare-school.ro, la rubrica Noutati.

Pentru tinerii interesati, Shakespeare School organizeaza cursuri de vara pentru familiarizarea cu acest tip de examen. Pe parcursul verii tinerii nu trebuie sa piarda contactul cu limba engleza, ba chiar pot invata lucruri noi intr-un mod placut, de aceea Shakespeare School a creat o varietate de cursuri special adaptate vacantei. Pentru lista si descrierea completa a cursurilor de vara organizate de Shakespeare School, puteti accesa website-ul: http://www.shakespeare-school.ro/cursurivara .

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.