Workshop gratuit pentru elevi şi studenţi

0

Centrul de invatare a limbii engleze Shakespeare School organizeaza impreuna cu British Council workshop-ul gratuit “Success starts with IELTS”  pentru elevii si studentii interesati de obtinerea certificatului international de limba engleza. Workshop-ul va avea loc sambata, 4 iunie, ora 15 la sediul Shakespeare School din strada Dimitrie Racovita, numarul 11, sectorul 2, Bucuresti.

„Examenul international este esential pentru viitorul tinerilor, mai ales pentru cei dornici sa studieze in afara tarii si sa se afirme pe piata internationala a muncii. De asemenea, certificatul IETLS este important pentru elevii de liceu deoarece este recunoscut de Ministerul Educatiei din Romania ca fiind echivalent cu proba de competenta lingvistica din cadrul examenului de Bacalaureat” a declarat Adriana Alionte, directorul Shakespeare School.

Pe parcursul acestui workshop, elevii si studentii vor afla mai multe detalii despre: formatul examenului IELTS, strategii si tehnici de abordare, recunoasterea si valabilitatea acestora, precum si metode de pregatire. La final, toti participantii pot sustine gratuit un test de evaluare a cunostintelor de limba engleza, in urma caruia un profesor Shakespeare School ii poate ajuta sa afle la ce nivel se situeaza.

La eveniment vor participa si Fischer International, cu un stand de carte de unde cei interesati isi pot achizitiona carti de teste, dictionare sau alte materiale utile pentru pregatirea testului IELTS.

Workshop-ul gratuit dureaza o ora, iar pentru a se inscrie liceeni si studentii interesati sunt invitati sa se inscrie cat de curand, intrucat locurile disponibile sunt limitate. Mai multe detalii se regasesc pe site-ul: www.shakespeare-school.ro, la rubrica Noutati.

Pentru tinerii interesati, Shakespeare School organizeaza cursuri de vara pentru familiarizarea cu acest tip de examen. Pe parcursul verii tinerii nu trebuie sa piarda contactul cu limba engleza, ba chiar pot invata lucruri noi intr-un mod placut, de aceea Shakespeare School a creat o varietate de cursuri special adaptate vacantei. Pentru lista si descrierea completa a cursurilor de vara organizate de Shakespeare School, puteti accesa website-ul: http://www.shakespeare-school.ro/cursurivara .

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.