Workshop Dezvoltare personala pentru invatatori si profesori / Bucuresti

1

De Martisor, „Bugetarii veseli” organizeaza cursul de dezvoltare personala pentru invatatori/profesori/formatori, in Bucuresti.

De ce un astfel de workshop? –  pentru ca pentru noi educatia inseamna valorificarea omului din fata clasei, care isi pune amprenta asupra personalitatii adultului in devenire.
Obiectivele acestui workshop sunt motivarea cadrelor didactice in lucrul la clasa si oferirea unui cadru in care sa scoatem in evidenta punctele tari ale cadrelor didactice, cu ajutorul carora vom lucra impreuna in stabilirea unui plan de dezvoltare pe viitor.
In cadrul workshop-ului vom aborda temele: Arta predarii si invatarii, Comunicare, Creativitate si improvizatie si Managementul schimbarii

Subiectele incluse in cadrul workshopului:

1.      Profesorul – ambasadorul lumii copilului
2.      Metode de implicare activa a elevilor, bazate pe abilitatile fiecaruia
3.      Metode de abordare diferite ale elevilor din generatia de astazi, prin intelegerea psihologiei acestora si managemntul clasei
4.      Gestionarea momentelor de criza
5.      Metode nonformale in lucrul la clasa
6.      Castigarea respectului in fata clasei
7.      Motivarea elevului
8.      Schimb de experienta si crearea de conexiuni intre cadrele didactice

Perioada: 1 & 2 Martie 2014 – orele 10:00 – 16:00

Locatie: Bucuresti

Pret: 50 Ron / per participant (conditie facultativa)

Pentru cei dintre voi care vor sa participe, va asteptam cu un mail pe adresa bugetariiveseli@gmail.com sau prin inscriere pe site-ul: http://bit.ly/1jDMTjR
Iar pentru cei ce nu sunt din Bucuresti sau nu pot ajunge la data stabilita, va asteptam pe aceeasi adresa bugetariiveseli@gmail.com, pentru a stabili o alta intalnire.
Participantii vor primi la final o diploma de participare, care nu este inca acredita, fiind deocamdata in proces de acreditare.
curs_Bucuresti_martie_2014

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.