Workshop despre creativitate si improvizatie pentru cadrele didactice

0

Esti profesor sau educator? Raluca Vasile te provoaca la joaca intr-un atelier de creativitate si improvizatie.

Impreuna ne jucam de-a imaginatia, desenam cuvinte si forme, exploram simturi, vedem cat de mult putem sa ne largim perspectivele si cercul de jur imprejurul nostru pe care unii il numesc “zona de confort”.

Dupa ce dai frau liber creativitatii, e unda verde la inspiratie: in proiectele de la scoala adaptezi metodele si jocurile experimentate in functie de varsta elevilor tai, iar in cele de acasa: imaginatie fara limite!

Daca ti-am starnit curiozitatea si accepti provocarea, hai la joaca! Aminteste-ti sa iei cu tine haine comode cu buzunare pline de curiozitate.

Atelierul se intampla: in Bucuresti, pe 6 aprilie de la ora 10:00 pana la 17:00 (sa ai timp sa ajungi sa privesti apusul din locul tau preferat) cu Raluca Vasile, exploratoare de Pedagogii alternative si arta teatrala (studii de master), co-creator si co-creativ@Conceptar (initiativa de explorare si dezvoltare prin joc a potentialului creativ din oameni) prin contributie, in functie de sistemul de invatamant din care (pro)vii, asta pentru ca si veniturile difera: invatamant de stat – 25 ron, medii private si freelancers – 50 ron

Maxim 12 participanti.

Pentru detalii si inscrieri, ne gasesti la adresa de e-mail bugetariiveseli@gmail.com

6 aprilie

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează