Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

WORKSHOP de transformare şi bunăstare personală cu Odette Dimitriu şi Mirela Pop

0

Eveniment în cadrul campaniei „Te așteptăm în librărie!”

Miercuri, 28 octombrie, ora 18:00
Librăria CLB Nr.17 „Mihail Sadoveanu”, Bd. Magheru, nr. 6-8, Bucureşti.

afis_workshop_a3_web

Editura Herald vă invită miercuri, 28 octombrie, începând cu orele 18:00, să luaţi parte la un workshop experimental centrat pe explorarea eficienţei abordarilor şi tehnicilor terapeutice actuale de optimizare fizică şi psihică, privite ca soluţii naturale pentru îmbunătăţirea vieţii cotidiene.

Evenimentul care va avea loc la Librăria CLB „Mihail Sadoveanu”, se va bucura de prezenţa a două invitate – specialiste în terapia cognitiv-comportamentală:

 Odette Dimitriu (Conf. univ. dr. Facultatea de Psihologie a Universității Titu Maiorescu);
 Mirela Pop (Medic primar de recuperare medicală, medic homeopat și psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentală).

De-a lungul serii va fi dezvăluită o varietate de soluţii accesibile, menite să îndepărteze grijile şi stresul din rutina zilnică pentru identificarea sursei personale de putere şi armonie. Îndrumaţi de specialialişti, cei prezenţi vor avea ocazia să găsească soluţii la o serie de afecţiuni şi la multe alte probleme personale cu care se confruntă.

Abordarea se va baza pe exemple concrete şi, în plus, va avea loc o demonstraţie practică de inducţie hipnotică realizată pe unul dintre participanţi.

Workshop-ul propune publicului o trecere în revistă a mai multor studii ştiinţifice pe care se bazează practicile promovate şi include totodată lucrul experienţial şi multe elemente care încurajează activarea potenţialului latent al oricărei persoane pentru atingerea unui echilibru emoţional optim.
Eveniment Facebook
***

Odette Dimitriu este doctor în psihologie și conferențiar universitar la Facultatea de Psihologie a Universității Titu Maiorescu din București. A publicat numeroase articole, studii și cercetări, având o experiență de peste 20 de ani în domeniul psihologiei clinice, al psihoterapiei cognitiv-comportamentale și al terapiei prin hipnoză. Este atestată ca psiholog principal autonom și supervizor de către Colegiul Psihologilor din România, Comisia de Psihologie Clinică și Psihoterapie. A susținut workshop-uri dedicate antrenării capacității și conduitei empatice a terapeutului, considerați drept factori predictivi importanți ai succesului în psihoterapie. Odette Dimitriu este președinte al Asociației de Hipnoterapie și Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala (AHPCC) și autoare a volumului „Comunicare terapeutică”, publicat la Editura Herald în 2014.

Mirela Pop este medic primar de recuperare medicală, medic homeopat și psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentala. De asemenea, ține cursuri în cadrul formării psihoterapeuților de orientare cognitiv-comportamentală. Atât în experiența sa clinică, dar și în articole și lucrări de specialitate (Abordarea homeopatică a convingerilor disfuncționale – 2011), promovează o abordare bazată pe echilibrul fin dintre corp și psihic. Mirela Pop este autoare a volumelor „Homeopatie în psihoterapie” (2014) și „Doctore, mă doare viața!” (2015), publicate la Editura Herald.

Comunicare terapeutică: Tehnici și modele ale schimbării Odette Dimitriu
Revelându-se ca o contribuţie importantă la formarea viitorilor psihoterapeuţi, precum şi la educarea continuă a specialiştilor deja experimentăţi, volumul de faţă prezintă metode de adaptare la nevoile specifice ale fiecărui pacient şi încurajează în mod constructiv dezvoltarea conduitei empatice a psihoterapeuților.

Doctore, mă doare viața!
Mirela Pop

Acest volum oferă o perspectivă proaspătă asupra numeroaselor probleme emoţionale şi a obstacolelor psihologice care ne împiedică să ducem o viaţă împlinită şi echilibrată. Fără să ofere sfaturi şi soluţii tradiţionale, cartea vă va inspira să abordaţi cu succes blocajele şi punctele nevralgice.

Homeopatie in psihoterapie – remedii in terapia cognitiv-comportamentală
Mirela Pop

Mirela Pop prezintă o alternativă la metodele tradiţionale de tratament medical. Descoperiţi puternica influenţă pe care remediile homeopate o exercită asupra suferinţelor mentale, care în multe cazuri stau, de fapt, la baza suferinţelor noastre fizice.

***
Intrarea la eveniment este gratuită!

***

ORGANIZATOR: Editura Herald

PARTENERI MEDIA: Radio România Cultural, Radio Itsy Bitsy, Sănătatea de azi, Femeia de azi, România Liberă, Radio România Actualități, Radio România București FM, Radio România Antena Satelor, Radio România Târgu Mureș, Radio România Iași, Cinemagia, Himalaya Wellness, Fundația Calea Victoriei, Ziarul de Iași, Brașovul Tău, PRwave, Societatesicultura.ro, Agentiadecarte.ro, RomaniaPozitiva.ro, Artline.ro, ArtOut, Hyperliteratura, Damaideparte.ro, Bookblog.ro, Bookuria.info, Bookaholic.ro, Bookhub, Booktopia.ro, Totul despre mame, GoKid!, Mămica urbană, Suntpitic.ro, Calendarul Magic, Casa Mea, Căminul, Raftul cu Idei, Filme-Carti.ro, Gratuitor, Trăiește conștient, Festivaluri Românești, Lumea Mare, Rabbit Media.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.