Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

WORKSHOP DE PICTURA PE PORTELAN /Sâmbătă, 25 octombrie, 11:30 @Merci Charity Boutique

0

Cursul se adresează copiilor cu vârste între 7 și 18 ani, pe grupe de vârstă și adulților.

Punem la dispoziţia participanţilor toate materialele necesare, de la obiectele albe din porţelan până la pigmenţi şi pensule. La sfârşitul şedinţei, porţelanurile vor fi introduse la cuptor pentru ardere (la 800 de grade C), iar participanţii le pot recupera de la Merci Charity Boutique, la două zile de la desfăşurarea workshop-ului şi le pot păstra.

Cauza: banii obţinuţi din plata cursului cursului se vor dona pentru achiziţionarea de medicamente şi alte necesităţi pentru copii internaţi la spitalul Marie Curie.

Costul workshop-ului: 70 de lei copii, 100 de lei adulţi. Beneficiază de reduceri părinţii care-şi însoţesc copiii.

CINE NE ARATĂ CUM?
Elena Andrei – visual artist a urmat cursurile Universității de Artă București la clasa profesorului Sorin Ilfoveanu și masterul la Cătălin Bălescu, ambele cu specializarea pictură. A expus de mai multe ori în formule de grup sau pe cont propriu. Dintre expozițiile personale amintim expoziția din Canada la Galeria Warehouse Artworks, Winnipeg sau la București cu proiectul Țesătura umană în 2008 la UNA Galeria. În prezent, realizează obiecte decorative din porţelan sub brandul Istoriato – The Alchemy of dreams şi predă cursuri de artă pentru copii şi adulţi.

Locaţie: Merci Charity Boutique (Str. Smârdan nr. 13, et. 1, deasupra cafenelei French Bakery).
Înscrierile se pot face până în data de 24 octombrie la Alina Tiplea – 0752593736, alina@mercicharity.ro

portelan

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.