Workshop de Mandale @Alandala Cafe

0

Mandalele sunt “cercuri sacre” sau recipiente ale esentei. Ele sunt organizate in jurul unui centru, care are capacitatea de a atrage si focaliza atentia dinspre exterior inspre interior.

Mandala_Workshop

Te invit in fiecare SAMBATA de la ora 14.30, in Alandala sa descoperim impreuna lumea mandalei. Dupa ce facem cunostinta cu ea si ne interiorizam, ne stabilim intentia si o coloram asa cum simtim, lasandu-ne purtati de armonia dintre forma si culoare, de o experienta care ne imbogateste, hraneste si calmeaza.

Acesta este primul atelier dintr-o serie de intalniri care au ca scop explorarea diferitelor modalitati de lucru cu mandala.

Facilitator: Oana Alexandru, psiholog si consilier de orientare jungiana
Durata atelier: 2 ore
Donatie sugerata: 25 lei

Adresa: Str. Aurel Vlaicu nr.70
Perioada: 14.11 – 12.12
În fiecare Sâmbătă 14:30 – 15:30

Pentru informaţii suplimentare şi rezervări:
0740 78 70 74
alandala.cafe@gmail.com
FB event https://www.facebook.com/events/198491720483141/
Alandala Cafe
Str. Aurel Vlaicu nr 70.
Alandala Cafe – Str. Aurel Vlaicu 70
Pentru a ajunge la Alandala, de la Piața Romană o luați pe Bvd Dacia și după Institutul Francez faceți stânga pe Str Aurel Vlaicu.
Casa se află pe partea dreaptă a drumului la numărul 70 si o veți recunoaște după poarta colorata Alandala.
https://www.facebook.com/AlandalaCafe

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează