Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Workshop de Incredere in Sine – eXprima T – editia 2

0

„Frica vine si bate la usa. Raspunde Increderea in Sine. Cand deschide usa nu era nimeni.” – Autor Necunoscut

cover-eveniment-FB-editia-2
CUM AR FI DACA?

– ai maine examen oral si mergi in fata comisiei fara nicio problema;

– ai maine un interviu si intri in incapere fara nicio problema;

– esti invitat la o petrecere si vezi acolo o persoana care-ti place si o abordezi fara nicio problema;

– ai de sustinut o prezentare in fata unui public si o faci fara nicio problema;

Poti face fata fara nicio problema unei situatii precum cele enumerate mai sus, daca incepi sa construiesti sau sa adaugi la baza dezvoltarii tale, increderea in sine.

CUM FACI ASTA?

Vei invata tehnici usor de inteles din domeniul Programrii Neuro-Lingvistice (NLP). Din experienta noastra, NLP-ul se afla in topul domeniilor de dezvoltare personala.

CINE SUNTEM NOI

Co-fondatorii proiectului Calatorii prin Sunet – voce, sunet si NLP prin poveste. Poti afla mai multe aici.

Vlad Negrila – NLP Master Practitioner (ARONLP, EANLP),
– absolvent al Facultatii de Automatica si Calculatoare,
– trainer acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei,
– absolvent al cursului “The Future Of Storytelling”, din cadrul Universitatii de Stiinte Aplicate Postdam din Germania.

Ina Custura – NLP Master Practitioner (ARONLP, EANLP, IANLP),
– am urmat cursurile Facultatii de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica,
– absolventa a cursului “The Future Of Storytelling”, din cadrul Universitatii de Stiinte Aplicate Postdam din Germania,
– in prezent studenta anul III la Facultatea de Psihologie.

Daca vrei sa afli parerile cursantilor de la editia trecuta, te invit sa intri pe site exprimate.calatoriiprinsunet.ro apoi sa te inscrii si tu mentionand ziua in care doresti sa vii!

DETALII

Data: Sambata, 26 aprilie 2014 intre 9:45 si 14:00
sau Duminica, 27 aprilie 2014 intre 9:45 si 14:00.

INVESTITIE: 50 RON. Vino cu inca un prieten si primesti reducere 20%.

LOCUL: Institutul pentru Fericire – Bulevardul Dacia nr.14 (Bucuresti)

LOCURI DISPONIBILE: Maxim 15

INSCRIE-TE

Trimite un email cu titlul “eXprima T” la ina@calatoriiprinsunet.ro sau foloseste formularul de inscriere de pe site: exprimate.calatoriiprinsunet.ro mentionand si ziua in care doresti sa vii.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.