Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Workshop de fotografie de arhitectura in cadrul UrbanEye Film Festival

0

FOTOGRAFIE DE ARHITECTURĂ la UrbanEye Film Festival

15-16 noiembrie / orele 10:00- 16:00

În cadrul Festivalului de Film UrbanEye, fotografia de arhitectură devine temă a lunii noiembrie. Alături de proiecţiile de filme dedicate acestui subiect, în weekend-ul 15-16 noiembrie va avea loc un workshop de fotografie , adresat celor pasionați de oraşul în care trăiesc şi de arhitectura lui. Sesiunile de lucru vor fi susţinute de Anja Schlamann și se concentrează asupra percepţiei arhitecturii și a spaţiului urban.

C2 - workshop de fotografie_6.11_orizontal_var2

Workshop-ul constă  într-un set de noţiuni teoretice de estetică a fotografiei de arhitectură, la care se adaugă abordarea practică, de explorare urbană. Participanţii îşi vor crea un mod propriu de a privi, înţelege şi reda imaginile, folosind întregul spectru al fotografiei experimentale de arhitectură. Aceştia trebuie să cunoască limba engleză și să deţină un aparat de fotografiat (DSLR sau compact cu mod de utilizare manual) și câteva noţiuni de bază pentru folosirea lui.

Locuri disponibile: 15

Taxa de înscriere  este de 100 lei şi include accesul gratuit la toate filmele din cadrul Festivalului de film UrbanEye / 13 – 16 noiembrie.

Formularul de înscriere este disponibil pe http://urbaneye.ro/event/workshop/. Înscrierile se acceptă în ordinea primirii lor, în limita locurilor disponibile.

Termen limită: 11 noiembrie

UrbanEye, inițiat și organizat de Asociația ARTA în dialog, este primul festival din România care promovează discuția despre mediul construit și viața urbană prin intermediul filmului – documentar, artistic, scurt metraj sau animație. Una dintre secțiunile festivalului abordează interferența dintre arhitectură și fotografie, concentrându-se asupra percepției mediului contruit în care trăim prin intermediul unui instrument specific: fotografia de arhitectură.

Cele două filme din secțiunea dedicată acestui subiect îi prezintă pe cei doi fotografi considerați inițiatorii fotografiei de arhitectură din Europa și America: Lucien Hervé și respectiv Julius Schulman.

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la: info@urbaneye.ro

http://www.urbaneye.ro/
facebook/UrbanEyeFilmFestival

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.