Workshop de fotografie de arhitectura in cadrul UrbanEye Film Festival

0

FOTOGRAFIE DE ARHITECTURĂ la UrbanEye Film Festival

15-16 noiembrie / orele 10:00- 16:00

În cadrul Festivalului de Film UrbanEye, fotografia de arhitectură devine temă a lunii noiembrie. Alături de proiecţiile de filme dedicate acestui subiect, în weekend-ul 15-16 noiembrie va avea loc un workshop de fotografie , adresat celor pasionați de oraşul în care trăiesc şi de arhitectura lui. Sesiunile de lucru vor fi susţinute de Anja Schlamann și se concentrează asupra percepţiei arhitecturii și a spaţiului urban.

C2 - workshop de fotografie_6.11_orizontal_var2

Workshop-ul constă  într-un set de noţiuni teoretice de estetică a fotografiei de arhitectură, la care se adaugă abordarea practică, de explorare urbană. Participanţii îşi vor crea un mod propriu de a privi, înţelege şi reda imaginile, folosind întregul spectru al fotografiei experimentale de arhitectură. Aceştia trebuie să cunoască limba engleză și să deţină un aparat de fotografiat (DSLR sau compact cu mod de utilizare manual) și câteva noţiuni de bază pentru folosirea lui.

Locuri disponibile: 15

Taxa de înscriere  este de 100 lei şi include accesul gratuit la toate filmele din cadrul Festivalului de film UrbanEye / 13 – 16 noiembrie.

Formularul de înscriere este disponibil pe http://urbaneye.ro/event/workshop/. Înscrierile se acceptă în ordinea primirii lor, în limita locurilor disponibile.

Termen limită: 11 noiembrie

UrbanEye, inițiat și organizat de Asociația ARTA în dialog, este primul festival din România care promovează discuția despre mediul construit și viața urbană prin intermediul filmului – documentar, artistic, scurt metraj sau animație. Una dintre secțiunile festivalului abordează interferența dintre arhitectură și fotografie, concentrându-se asupra percepției mediului contruit în care trăim prin intermediul unui instrument specific: fotografia de arhitectură.

Cele două filme din secțiunea dedicată acestui subiect îi prezintă pe cei doi fotografi considerați inițiatorii fotografiei de arhitectură din Europa și America: Lucien Hervé și respectiv Julius Schulman.

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la: info@urbaneye.ro

http://www.urbaneye.ro/
facebook/UrbanEyeFilmFestival

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează