Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

WORKSHOP – CONSTRUIREA UNEI RELATII cu astrologul Maria Sarbu

0

WORKSHOP – CONSTRUIREA UNEI RELATII cu astrologul Maria Sarbu
* cu intrare libera pentru toti cei interesati

** 12 ianuarie, orele 11.00, la Journey Pub (str. George Enescu, nr. 25, Piata Romana)

Event FB: https://www.facebook.com/events/1559351571021541/

afis RELATII - online-01
Astrologul Maria Sarbu:
„Vorbeam cu tine, in urma cu multi ani, si povesteam despre ce inseamna o relatie frumosa si ce esti dispus sa faci de dragul ei si PENTRU TINE. Vorbeam, de fapt, despre povestea de dragoste, despre sentimente, asteptari, dorinte, vise, momente si despre VIITOR. Acel viitor nu a incetat inca, este, ramane si exista clipa de clipa. Si parca te aud, ca si atunci, intreband, vorbind, cautand raspunsuri. Sper ca ai gasit ceea ce cautai, iar daca nu esti pe acel drum inca, te astept sa mai povestim inca o data, tot despre RELATIE, despre dragoste, sentimente, asteptari, dorinte, momente, viitor si despre vindecare, eliberare, bucurie, deschidere.”

CONSTRUIREA UNEI RELATII este un workshop in care, timp de 2 ore vom ridica cele mai vechi intrebari despre iubire si vom da cele mai prezente raspunsuri, cu teste, exercitii si probleme aproape ca la scoala.

Ia cu tine un caiet de notite, lista de intrebari ce iti staruiesc in gand sub forma de blocaje si mai ia la tine multe amintiri pe care le porti cu drag sau…. cu nostalgie.

Vom aborda in discutie subiecte precum: iluzia, regretul, sobrietatea, pretuirea si vom derula firul povesti incotro ne duce chiar ea. La finalul workshop-ului vom conchide cu o definitie a succesului in momentul prezent iar timpul ne va arata rezultatele.

PARTICIPAREA LA WORKSHOP ESTE LIBERA PENTRU TOTI CEI INTERESATI, un cadou din partea astrologului Maria Sarbu.

 

Rezervari:  0752 285 286

Parteneri media: RomaniaPozitiva.ro, Gratuitor.ro, Filme-carti.ro, Bookuria.info, ChestiiUrbane.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.