Workshop Banda Foto

0

Cunoaste-ti aparatul. Fotografie de portret

Cei care v-au provocat la “Vanatoarea de Fotografii”, cei care va furnizeaza online “Minute de Fotografie”, acum au un nou proiect, astfel Banda Foto isi continua seria proiectelor fotografice, sambata 19 feb  2011cu  Workshopul “Cunoaste-ti aparatul. Fotografie de portret”, ce va avea loc la Art Photo Studio (Piata Rosetti) incepand cu ora 10:00.

Aceasta este destinat fotografilor dornici de perfectionare si este structurat in doua sectiuni: cea teoretica si cea practica. In partea teoretica se vor atinge elemente introductive in fotografia de portret cat si notiuni tehnice. In partea a doua se va experimenta fotografia de portret de studio.

Frumoasele modele Banda Foto vor poza pentru participanti, acestia avand la dispozitie echipamentul necesar obtinerii celor mai reusite cadre.

De asemenea, participantii vor putea testa aparate Nikon de ultima generatie.

Pentru inscrieri accesati bandafoto.blogspot.com/p/inscriere.html.

Taxa de participare este: 200 Ron.

(in aceasta taxa sunt incluse: materialele teoretice, echipament studio, pauza de cafea, etc)

Informatii despre Banda Foto gasiti la www.bandafoto.blogspot.com

si www.facebook.com/BandaFoto

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează