Workshop Arca Urbană: Reciclarea hârtiei în stil fashionist

0

Arca Urbană, proiect ViitorPlus, vă invită joi, 18 aprilie, de la ora 19:00 la un workshop de reciclare a hârtiei într-un stil fashionist pe str. Grădinarilor nr. 48 (zona metrou Mihai Bravu).

Probabil cu toţii primiţi frecvent brosuri şi fly-ere pe strada şi săptămânal căsuţa poştală vă este invadată de pliante şi reviste care sunt utile poate pentru câteva minute sau poate chiar deloc… Pentru că hârtia poate fi privită şi din altă perspectivă, ViitorPlus a invitat-o în Arca Urbană pe Alina Blaga, artist neconvenţional, pentru a vă arăta ce valori poate căpăta o banală bucată de hârtie.AfisAlinaBlaga

Voluntariatul şi experientele internaţionale în ateliere cu artişti şi designeri pasionaţi au inspirat-o pe Alina sa înfiinţeze, alături de prietenii ei, o comunitate care să gestioneze creativ deşeurile – astfel a luat naştere Reciclare Creativă.

Alături de Alina veţi învăţa tehnici de reciclare creativă, cum să realizaţi bijuterii din hârtie şi veţi afla mici secrete de artizan.

ViitorPlus vă propune să vă îmbarcați în Arca pentru un workshop util și distractiv și, deoarece locurile sunt limitate, să vă înscrieți printr-un e-mail la raluca.paul@viitorplus.ro. Pentru participarea la evenimentele Arca urbană, ViitorPlus recomandă o donație minimă de 15 lei pentru a susține defășurarea activităților (chirie, utilități, materiale). Urmăriți informații despre eveniment aici.

Arca Urbană este un spațiu de evadare din cotidianul bucureștean, un spațiu de petrece a timpului liber într-un mod creativ, relaxant, discutând cu oameni faini. De două ori pe săptămână, la Arca Urbană, vă așteaptă ateliere de creație, seminarii și proiecții, discuții libere pe diferite teme actuale, persoane cu inițiativă, tineri meșteșugari.

Urmăriţi programul evenimentelor din Arca Urbană online pe: www.facebook.com/ArcaUrbanaBucuresti. Tot pe Facebook vă puteţi înscrie să primiţi newsletter-ul cu programul evenimentelor.

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează